RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Caz de viol reclamat la Poliția Pașcani, la două luni de când s-ar fi petrecut. Cel învinuit este un tânăr din municipiu

Acum două zile o tânără din municipiul Pașcnai a reclamat la Poliție faptul că a fost violată. Fapta s-ar fi petrecut în urmă cu două luni de zile, într-un apartament din Pașcani. Cea care a depus reclamația la indicat ca autor pe Cristian Amariei, de 26 de ani.

 

 Comisarul-șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani, a declarat astăzi presei că tânăra ar fi fost violată în jurul datei de 15 martie 2013, potrivit declarației dată. Fapta ar fi avut loc într-un apartament din zona deal.

  

Tânăra ar fi fost ademenită să consume alcool, după care constrânsă să întrețină raporturi sexuale. Facem cercetări în acest caz pentru a stabili dacă fapta s-a petrecut așa cum susține tânăra”, ne-a declarat comisarul-șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.

 La mijloc ar putea fi vorba și despre o răzbunare, iar fapta să nu fi avut loc. Surse judiciare ne-au declarat că fata este iubita unui individ din Pașcani, care a făcut și el în trecut închisoare, dar care este în conflict cu frații Amariei. Verificările în acest caz vor elucida dacă a existat o asemenea faptă. Cristian Amariei nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pensionarii ieşeni, avertizaţi în privinţa escrocilor

Redacția

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Au participat și polițiștii pășcăneni

Redacția

Căruță lovită de o mașină la Mogoșești-Siret. Conducătorul acesteia nu s-a asigurat, iar acum este la spital cu soția (FOTO)

Marius Parteni
Încarcă...