NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bacalaureat 2013: Reguli stricte pentru elevi

Elevii de clasa a XII-a urmeaza sa sustina, in curand, probele la examenul de Bacalaureat. Din data de 27 mai incep inscrierile, prima proba fiind programata pentru data de 10 iunie. Regulile sunt foarte stricte, accesul elevilor in salile de examninare cu manuale, dictionare, notite, insemnari si telefoane mobile fiind interzis.

Candidatii pot intra in sali in intervalul orar 7:30 – 8:30, minimum doua cadre didactice si personalul de paza urmand sa supravegheze accesul in sali. Acestia vor solicita actul de identitate si vor verifica daca fotografiile din buletin corespund. Candidatii vor fi apoi indrumati spre salile in care vor sustine examenul. 

Elevii vor trebui sa citeasca extrasele din Metodologie, afisate pe usa salii de examen. Mai mult, acestia nu au voie sa stationeze pe holuri mai mult de 7 minute. Candidatii care au materiale sau obiecte nepermise vor fi indrumati spre sala de depozitare a acestora. Acestia vor primi o punga sau un plic in care sa le introduca, impreuna cu o declaratie tip in care se mentioneaza numele, prenumele si obiectele personale care vor fi depozitate.

Sala de depozitare a obiectelor personale se va afla cat mai aproape de intrarea in centrul de examen si va fi supravegheata de o persoana desemnata de comisia de examen. Dupa ce au trecut de punctul de legitimare si de cel de depozitare a obiectelor personale, candidatii vor fi repartizati in salile de examen conform tabelelor afisate pe usi, potrivit rtv.net.
 
sursa rtv.net

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 
Advertisements
Loading...

Related posts

Al optulea deces în România: un bărbat de 70 de ani venit din Italia, deja bolnav cronic

Redacția

Ecaterina Andronescu a fost demisă pentru declarațiile în cazul Caracal. „Am aflat de la televiziune, premierul nu m-a căutat”

Redacția

ENEL umfla facturile: Investitiile, facute doar din banii romanilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site