NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Case distruse de incendii. O femeie a făcut atac de panică și a fost transportată la spital

Două case din localități aflate în zona municipiului Pașcani au fost distruse de incendii. Tragicele evenimente au avut loc luni, 30 decembrie, iar la final de an, două familii au rămas fără acoperiș deasupra capului.

În data de 30.12.2019, ora 11:02, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în localitatea Muncelu de Sus, comuna Mogoşeşti – Siret, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars aproximativ 10 metri pătraţi de acoperiş din lemn cu învelitoare din tabla, un pat şi 5 metri liniari de conductori electrici. În urma incendiului, o persoană de sex feminin a suferit un atac de panică, fiind transportată de echipajul de prim ajutor la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o suprasolicitarea electrică a tabloului de distribuţie.

În data de 30.12.2019, ora 20:14, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în localitatea Sireţel, comuna Sireţel, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars aproximativ 10 metri pătraţi de acoperiş din lemn cu învelitoare din tablă şi 10 metri pătraţi de vată minerală. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul de fum necurăţat.

loading...
Advertisements

Related posts

Ruginoasa – gazda Festivalului Folcloristica – ediţia 2017

Ema Roman

Tango argentinian la Paşcani! Cursuri pentru începători

Ema Roman

21.000 lei amendă pentru țigări și alcool netimbrate

Oana Cordoneanu
Încarcă...