RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

MON JARDIN RESIDENCE BUCIUM, UN NOU PROIECT AL DEZVOLTATORULUI LCA CONSTRUCT IMOBILIARE! (VIDEO)

Dezvoltatori imobiliari din Pașcani devin jucători din ce în ce mai importanți pe piața din Iași. LCA Construct Imobiliare, deținută de dezvoltatorul Lucian Caras, anunță lansarea unui nou proiect rezidențial.

Pe pagina de facebook sunt postate imagini cu noul proiect, dezvoltat într-o zonă exclusivistă, la aproximativ 250 m de la șoseaua Bucium, vizavi de Plopii fără soț. Vorbim de un ansamblu de șase case înșiruite P+1, în suprafețe individuale de 110 mp.

“Așa cum deja v-am obișnuit, proiectul se realizează la cele mai înalte standarde de calitate. Va dispune de toate utilitățile. Finisajele de top și panorama asupra orașului vor face din acest ansamblu rezidențial un loc ideal pentru căminul dumneavoastră. Locurile de parcare sunt incluse, iar accesul se face în totalitate pe drum asfaltat!”, este precizat pe pagina de facebook LCA IMOBILIARE.

Pentru detali puteți suna la unul din numerele de telefon: 0761.071.041 sau 0739.652.702!

  
Mon Jardin Residence Bucium

LCA Construct Imobiliare, va invita sa descoperiti noul sau proiect, MON JARDIN RESIDENCE BUCIUM. Acesta este amplasat intr-o zona exclusivista a orasului, la aproximativ 250 m de Soseaua Bucium, vis-a-vis de Plopii fara sot. Este compus din 6 case insiruite, P+1 Et, in suprafete individuale de 110 mp plus curte. Asa cum deja v-am obisnuit, proiectul se realizeaza la cele mai inalte standarde de calitate, va dispune de toate utilitatile, iar finisajele de top si panorama asupra orasului vor face din acest ansamblu rezidential un loc ideal pentru caminul dumneavoastra. Locurile de parcare sunt incluse iar accesul se face in totalitate pe drum asfaltat !Pentru detali, ne puteti contacta la unul din numerele de telefon > 0761071041 sau 0739652702 !

Publicată de LCA Imobiliare- Apartamente direct de la Dezvoltator pe Vineri, 20 decembrie 2019

Related posts

Electroputere VFU Pașcani se confruntă cu blocaje instituționale și lipsa predictibilității contractuale! 500 de angajați în șomaj tehnic! Deputatul Năcuță îi arată cu degetul pe Drulă și Grindeanu

Răzvan Grecu

70% dintre companii vor oferi anul acesta beneficii de Crăciun angajaţilor

Redacția

Primăria Pașcani evaluează apartamentele din blocurile ANL pentru a putea fi vândute

Răzvan Grecu
Încarcă...