RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cântăreața de muzică populară Denisa Gog a murit într-un accident. Artista avea doar 22 de ani

Denisa Gog, cântăreață de muzică populară, și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara. Interpreta de muzică populară era și dansatoare în Ansamblul folcloric din Dumbrăvița. Amintim că în urmă cu trei luni, o altă artistă de muzică populară, Daniela Cușnir, a murit într-un eveniment rutier.

Cântăreața de muzică populară a murit într-un accident

Denisa Gog, cântăreață de muzică populară și dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, avea doar 22 de ani. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut după ce un tânăr care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate într-o intersecţie și a intrat în mașina condusă de Denisa. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceștia nu au mai putut face nimic să-i salveze viața tinerei.

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

O întreagă comunitate este îndurerată după ce cântăreața de muzică populară a murit într-un accident rutier.

  

bzi

Related posts

China a anunțat noul echipaj de taikonauți care va zbura la bordul Stației Spațiale Chinezești

Redacția

Stroe bate obrazul PSD pe tema creșterii pensiilor și salariilor

Redacția

S-au publicat în Monitorul Oficial completările CNSU / S-a introdus certificatul verde în mall-uri / Masca este obligatorie pe durata stării de alertă

Redacția
Încarcă...