NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cântăreața de muzică populară Denisa Gog a murit într-un accident. Artista avea doar 22 de ani

Denisa Gog, cântăreață de muzică populară, și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara. Interpreta de muzică populară era și dansatoare în Ansamblul folcloric din Dumbrăvița. Amintim că în urmă cu trei luni, o altă artistă de muzică populară, Daniela Cușnir, a murit într-un eveniment rutier.

Cântăreața de muzică populară a murit într-un accident

Denisa Gog, cântăreață de muzică populară și dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, avea doar 22 de ani. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut după ce un tânăr care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate într-o intersecţie și a intrat în mașina condusă de Denisa. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceștia nu au mai putut face nimic să-i salveze viața tinerei.

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

O întreagă comunitate este îndurerată după ce cântăreața de muzică populară a murit într-un accident rutier.

  

bzi

Advertisements

Related posts

Românii ar putea primi minimum 500 de euro lunar

Redacția

Ziua Drapelului Național

Redacția

Sute de adolescenţi români, violaţi de preoții homosexuali din Italia. Tinerii, vânduţi ca la târgul de vite

Redacția
Încarcă...