RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Român arestat la Imola, împreună cu mama lui își exploata nevasta, obligând-o să se prostitueze

Un român în vârstă de 35 de ani, stabilit la Imola, în Italia, a fost arestat, după ce s-a descoperit că el îşi exploata nevasta împreună cu mama lui. Românul încasa între 50 şi 100 de euro de la fiecare client satisfăcut de soţia lui. Tânăra exploatată de român a fost internată într-un centru de specialitate

Românul de 35 de ani, identificat drept T. I., se ocupa să-şi promoveze soţia de 19 ani în ipostaze intime, pe internet, şi să găsească o serie de clienţi pentru aceasta. Conform Imola Oggi, citată de observatornews.ro, tânăra era exploatată într-o cameră dintr-un Bed&Breakfast şi se obţineau între 50 şi 100 de euro pentru fiecare client pe care aceasta îl satisfăcea.

O parte din bani erau utilizaţi pentru a se achita preţul pentru camera respectivă, în timp ce restul de bani erau păstraţi de T. I. şi de mama acestuia, M. V., de 60 de ani. Graţie probelor adunate, poliţiştii au obţinut dreptul de a percheziţiona camera respectivă. Au găsit haine utilizate de tânără la întâlnirile cu clienţii, 230 de euro cash, prezervative şi geluri.

Românul a fost arestat preventiv, fiind acuzat de proxenetism, în timp ce mama lui, dar şi administratorului localului vor fi cercetaţi în stare de libertate.

  

Tânăra de 19 ani a fost internată într-un centru de protejare a victimelor traficului de persoane, urmând a primi ajutor de specialitate pentru a trece peste momentele dificile.

gazeta romaneasca

Related posts

Un tânăr de 19 din Dorohoi a murit într-un accident de motocicletă în Italia

Redacția

Povestea GENIULUI care a absolvit liceul la vârsta de doar 9 ani. La ce facultate vrea să se înscrie David

Redacția

Arnold Schwarzenegger renunță la pensia alimentară a fiului său născut în afara căsătoriei. De ce a luat ACTORUL această decizie

Redacția
Încarcă...