NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Român arestat la Imola, împreună cu mama lui își exploata nevasta, obligând-o să se prostitueze

Un român în vârstă de 35 de ani, stabilit la Imola, în Italia, a fost arestat, după ce s-a descoperit că el îşi exploata nevasta împreună cu mama lui. Românul încasa între 50 şi 100 de euro de la fiecare client satisfăcut de soţia lui. Tânăra exploatată de român a fost internată într-un centru de specialitate

Românul de 35 de ani, identificat drept T. I., se ocupa să-şi promoveze soţia de 19 ani în ipostaze intime, pe internet, şi să găsească o serie de clienţi pentru aceasta. Conform Imola Oggi, citată de observatornews.ro, tânăra era exploatată într-o cameră dintr-un Bed&Breakfast şi se obţineau între 50 şi 100 de euro pentru fiecare client pe care aceasta îl satisfăcea.

O parte din bani erau utilizaţi pentru a se achita preţul pentru camera respectivă, în timp ce restul de bani erau păstraţi de T. I. şi de mama acestuia, M. V., de 60 de ani. Graţie probelor adunate, poliţiştii au obţinut dreptul de a percheziţiona camera respectivă. Au găsit haine utilizate de tânără la întâlnirile cu clienţii, 230 de euro cash, prezervative şi geluri.

Românul a fost arestat preventiv, fiind acuzat de proxenetism, în timp ce mama lui, dar şi administratorului localului vor fi cercetaţi în stare de libertate.

  

Tânăra de 19 ani a fost internată într-un centru de protejare a victimelor traficului de persoane, urmând a primi ajutor de specialitate pentru a trece peste momentele dificile.

gazeta romaneasca

Advertisements

Related posts

Doctoriță româncă ucisă în Germania. Poliția l-a reținut pe fostul iubit pe care l-a părăsit recent

Redacția

Statele UE au căzut de acord: Călătoriile se vor relua în această vară. Ce presupune „certificatul verde” și care sunt dificultățile

Redacția

Restricţii noi în Europa. Norvegia îşi închide graniţele pentru persoanele care nu locuiesc în ţară

Redacția
Încarcă...