NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Candidații din Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău au votat. Toți vor să o ducem mai bine în următorii ani! (VIDEO)

Candidații la un fotoliu de parlamentar la alegerile de astăzi s-au arătat optimiști și au lansat un îndemn ca lumea să iasă la vot indiferent de vreme. Nu au lipsit nici ironiile dintre partide, un candidat amuzându-se pe faptul că contracanidații lui vor avea probleme să ducă lumea la vot cu mașina din cauza zăpezii. Procesul de votare se va încheia la ora 21.00 atunci când vor fi făcute și publice și exit poll-urile.

 

“Este un vot extrem de important. Poate cel mai important avînd în vedere prin ce-am trecut în această perioadă, dar și viitorul pe care ni-l dorim pentru noi și pentru copii noștri. Este extrem de important ca cetățenii să iasă la vot astfel încât Parlamentul de după 9 decembrie să fie unul reprezentativ,” a delarat după votare Liliana Romaniuc candidat al ARD pentru postul de deputat în Colegiul nr.5.

  

 “Un vot pentru o Românie pro europeană, pro atlantică, pro americană,  o Românie democratică, o Românie dreaptă,  corectă și cinstită cu politicieni noi. Vremea de afară nu va influența rezultatul alegerile. Poate doar contracandidații mei să aibă probleme cu vremea deoarece ei aveau alt sistem de a aduce oamenii la vot: cu mașinile,” a declarat Dermidie Niță candidat al ARD la Senatul României pe Colegiul nr.3.

 “Pentru mine și pentru români votul de astăzi ar trebui să reprezinte o schimbare în bine deoarece România de 20 de ani trăiește foarte greu inclusiv pensionarii și tineretul. Votul meu de astăzi a fost dat cu încrederea în Dumnezeu că va fi o schimbare pentru toată lumea, ” a declarat Ciprian Florescu candidatal PP DD la Senatul Românie în Colegiul nr.3.

 “Votul de astăzi este foarte important: Am votat cu speranța unei schimbări de generații și de mentalități, o dorință de schimbare pe care am regăsit-o și-n rândul oamenilor ce alcătuiesc Colegiul nr.5. Așa cum avem parte de o schimbare radicală a vremii sper să avem parte și de-o schimbare radicală a vremurilor. Să avem parte de vremuri mai bune alături de oameni noi dornici de a schimba ceva, “ a spus Dragoș Voinea canidat al PP DD la Camera deputaților pe colegiul nr.5.

 „Am votat pentru o democrație solidă, pentru o Românie puternică, am votat pentru ca oamenii să trăiască din ce în ce mai bine pentru prosperitate și libertate. Vremea capricioasă de afară va influența rezultatul alegerilor, vedeți ce greu se circulă. Cu ajutorul lui Dumnezeu o să putem rezolva și să avem victorie diseară”, a declarat Neculai Rățoi, candidatul USL la Camera Deputaților Colegiul nr.5

 „Votul de astăzi nu este important numai pentru mine ci pentru întreaga țară pentru că după ziua de mâine în România ar trebui să domine o altă atmosferă, una de lucru, de liniște, în care fiecare român să aibă și să câștige câte ceva. Pensionarii să-și recâștige pensiile, salariații și economia să se redreseze, și cât mai multe locuri de muncă pentru români este un lucru extraordinar. Cu siguranță vor ieși mai puțini oameni la vot, fac un apel la toți cei care mă privesc să iasă la vot, este extrem de important fiecare vot și odată la 4 ani fiecare dintre noi trebuie să voteze să-și aleagă pe cei  care vor conduce România în următorii patru ani”, a declarat Florin Constantinescu, candidatul USL la Senatul României Colegiul nr.3

 „Traian Boc are o mare problemă astăzi. Oamenii ne vor da votul și vom reuși să câștigăm alegerile. Avem cel mai bun program de guvernare, și ne recomandă faptele noastre. Data de 9 decembrie 2012 este foarte importantă pentru noi toți și reprezintă un nou început pentru țara nopastră”, a declarat Sorin Lazăr, candidatul USL la Senatul României Colegiul nr.2

 “Astăzi, în această zi minunată, ninge a belșug. Țara va avea cu siguranță de câștigat dacă USL va fi la guvernare”, a declarat Anghel Stanciu, candidatul USL la Camera Deputaților Colegiul nr.6

 

 

„Am votat cu cei care au curajul și puterea să schimbe destinele României. Următorii, cel puțin doi ani, vor fi foarte grei din punct de vedere economic. De aceea avem nevoie de un Guvern puternic, cu o mare susținere parlamentară. Avem nevoie de un parlament care să modifice constituția, care să elaboreze legi simple și concrete, să elaboreze legi în ceea ce privește administrația și economia. Din ce am constatat circulând prin oraș, pentru că acest timp ne-a antrenat să fim pe poziție și să ne ocupăm de deszăpezirea străzilor, mi se pare că există o afluență la fel ca și alegerile locale din iulie cât și alegerile la referendum. Sunt o serie de bătrâni care se deplasează mai greu, dar prin comunicare cu comisia constituită de secție sunt convins că vor reuși să ajungă să-și exprime votul și rog cetățenii să voteze indiferent cu cine vor ei”, a precizat primarul municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi. 

{flv}diverse/votare politicieni{/flv}

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

CP:Senatorul Constantinescu: “A început deja campania electorală! “

Redacția

Florin Bodnar de la PLUS răspunde acuzelor lui Sorin Olariu: „Nu am intrat în politică să fac jocurile altor politicieni cum o face el”

Redacția

Campanii de punere în legalitate, în vederea exercitării dreptului la vot

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site