NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Se anunţă şedinţă cu scântei astăzi la PSD

 

 

Social-democraţii ieşeni se reunesc astăzi în prima şedinţă a filialei după ultimatumul dat de preşedintele partidului, Liviu Dragnea. Liderul PSD i-a avertizat pe aceştia că, în cazul în care nu ajung la un consens, organizaţia judeţeană va fi condusă până la alegerile parlamentare de anul viitor de un preşedinte desemnat din afara Iaşului.

  

 

Potrivit unor surse din PSD, astăzi ar putea avea loc două şedinţe. În prima dintre acestea se vor întâlni liderii care au mers marţi la Bucureşti la întâlnirea cu Dragnea, şi, ulterior, se va desfăşura şedinţa Biroului Permanent Judeţean. De câteva luni, PSD Iaşi s-a scindat în două tabere, una coagulată în jurul lui Mihai Chirica, iar alta lângă primarul suspendat Gheorghe Nichita.

La începutul săptămânii, Dragnea i-a retras sprijinul politic lui Nichita, iar apropiaţii acestuia din urmă sunt nevoiţi să se aşeze la masa negocierilor cu „tabăra Chirica”. Scopul este organizarea alegerilor interne în condiţii optime, pe 24 septembrie urmând a fi ales preşedintele organizaţiei municipale, iar pe 3 octombrie, preşedintele organizaţiei judeţene. La judeţ, ar putea avea loc o competiţie între vicepreşedinţii Cristian Stanciu şi Vasile Câtea, în timp ce, la municipiu, Chirica ar putea fi singurul candidat.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Olariu îl acuză pe Pintilie! Primăria spune că s-au încasat banii de la societatea Lorimer SRL!

Marius Parteni

UNPR, la un pas de desființare! Dan Diaconescu reintră în politică

Redacția

Danut Raut a fugit cu banii PRM-ului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site