RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Călin Donca rămâne în arest preventiv – decizie definitivă / Cum a încercat milionarul brașovean să convingă instanța să îl elibereze

Milionarul brașovean Călin Donca, arestat preventiv pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital, rămâne în arest, a decis Curtea de Apel Brașov, care i-a respins contestația. DIICOT îl acuză pe Donca de un prejudiciu de peste 4 milioane de lei creat bugetului de stat prin evaziune, dar și că ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători ai unei criptomonede create de el.

Masina de lux confiscata de la Calin DoncaFoto: IGPR

Curtea de Apel Brașov a respins marți contestația formulată de Călin Donca la decizia de arestare preventivă luată de Tribunalul Brașov, astfel că omul de afaceri va mai rămâne în arestul IPJ Brașov, conform brasov.net. Aceeași decizie au luat judecătorii și pentru Ileana Buzatu, una dintre partenerele de afaceri ale lui Donca. În schimb, Elena Dobre, contabila firmelor lui Călin Donca, va fi eliberată din arest preventiv și plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

  

Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă.

Avocatul lui Călin Donca a susținut în fața instanței că nu ar exista probe suficiente la dosar pentru ca milionarul să fie ținut în arest.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Probleme de sănătate pentru cei care s-au vindecat de coronavirus

Redacția

Zelenski, după vizitele pe front: „Am conturat mai multe poziţii prioritare cu luptătorii. Ceea ce trebuie făcut se va face”

Redacția

Loganul „cu apă” – Cât e doar mit și cât e fake news? De ce nu există mașini pe care să le poți alimenta doar cu apă / Răspunsurile RAR nu lasă loc de interpretare

Redacția
Încarcă...