RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Șefa socialiștilor din Parlamentul European, despre măsurile fiscale: Guvernul a luat decizia corectă

Șefa socialiștilor din Parlamentul European, Iratxe Garcia Perez, este de părere că Guvernul condus de Marcel Ciolacu a luat decizia corectă în momentul în care a venit cu pachetul de măsuri fiscale. Socialista susține că măsurile reprezintă un „mare semn de responsabilitate”.

Ce spune șefa socialiștilor din PE despre măsurile fiscale FOTO: Twitter Iratxe Garcia Perez

Ce spune șefa socialiștilor din PE despre măsurile fiscale FOTO: Twitter Iratxe Garcia Perez

„Guvernul României a luat decizia corectă în a venit cu măsuri fiscale care să permită țării să economisească fonduri Europene, să protejeze oamenii, să aplice PNRR și să evite penalitățile impuse de procedura de deficit excesiv începută în 2019. Mare semn de responsabilitate, Marcel Ciolacu”, a transmis Iratxe Garcia Perez, într-o postare pe Twitter.

  

Executivul se întâlnește într-o ședință de Guvern, începând cu ora 15:00, pentru a adopta amendamentele depuse de Parlament la proiectul de lege privind măsurile fiscal bugetare.

Potrivit unei informări ale Executivului, ședința de Guvern va începe la ora 15:00. Premierul Marcel Ciolacu va susține declarații de presă la începutul ședinței.

Ulterior, începând cu ora 18:00, va avea loc ședința comună a Camerei Deputaților şi Senatului pentru angajarea răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dîncu, întâlnire cu Ciucă la Guvern. Posibilă discuție despre demisia ministrului Apărării SURSE

Redacția

Cupa Africii pe Națiuni: Gambia și Camerun s-au calificat în sferturile de finală

Redacția

Cum și-ar putea vârî coada Moscova în politica UE la alegerile europarlamentare din 2024 | ANALIZĂ

Redacția
Încarcă...