NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bugetul Primăriei va fi postat pe site-ul instituției. Dezbatare publică în 30 de zile

O primă formă a proiectului de buget al Primăriei Pașcani pentru anul 2013 urmează să fie afișată pe site-ul instituției cel mai târziu joi, 14 martie. Anunțul a fost făcut ieri de către secretarul Primăriei, Mircea Zuzan.

 

 El a explicat că în linii mari proiectul de buget a fost structurat și așezat pe cele trei secțiuni: arierate, funcționare și dezvoltare. Secretarul Primăriei așteaptă de la cei interesați propuneri și sugestii, care vor fi analizate la dezbaterea publică pe acest proiect, ce va fi organizată în cel mult 30 de zile de la publicarea lui.

 ”În linii mari este creionat proiectul de buget. Vom publica pe site forma, după care așteptăm opinii și chiar modificări ale acestuia. În cel mult 30 de zile vom organiza și o dezbatere publică acolo unde vor fi prezentate și sugestiile celor interesați. Afirm faptul că orice idee este binevenită, iar executivul trebuie să țină cont de ea în limita prevederilor legale”, a explicat secretarul Mircea Zuzan.

 Reprezentanții Primăriei speră ca în scurt timp să primească de la Consiliul Județean cifrele privind cotele de care va beneficia municipiul, să fie stabilit și fondul de salarii al cadrelor didactice, după care în luna aprilie să fie aprobate bugetele tuturor unităților din subordinea Primăriei. Bugetul consolidat al municipiului Pașcani va fi aprobat cel mai probabil la finalul lunii mai a acestui an.    

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

De ce nu-l dă Pantazi afară pe Dumea:„Sunt din ce în ce mai puțini cei care doresc să lucreze în astfel de servicii”

Marius Parteni

Românii vor avea cărți de identitate noi. Cei care nu vor cip pot să refuze

Redacția

Propunere: Studiu pentru reducerea consumului de energie și amenajarea zonelor din apropierea blocurilor

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site