NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bucurie pentru cei mici! A fost deschis primul patinoar din Pașcani

Liber pe gheață la Pașcani. Astăzi a fost deschis primul patinoar din municipiul nostru. La inaugurare au participat câțiva pășcăneni, reprezentanți ai Primăriei și ai Clubului Sportiv Municipal. 

Primii care s-au aventurat pe gheață au fost câțiva copii și adulți. Astăzi, intrarea a fost gratuită, iar pășcănenii vor mai beneficia de gratuități și în perioada următoare.

Astfel, în perioada 15 decembrie 2017- 20 februarie, în intervalul 10:00-13:00, ei vor avea acces gratuit, în timp ce în weekend în intervalul 09:00-11:00 vor fi oferite cursuri gratuite pentru începători cu instructori.

Pe 24 decembrie, Moș Crăciun va sosi pe patine și va oferi dulciuri copiilor aflați pe patinoar. De asemenea, de Sfântul Ștefan, Sfântul Vasile și Sfântul Ioan, cei care poartă aceste nume vor avea acces gratuit pe patinoar, timp de 90 de minute. 

Clubul Sportiv Municipal Pașcani va organiza Cupa Moș Crăciun la patinaj, pe data de 24 decembrie 2017, Cupa CSM la patinaj, pe 7 ianuarie 2018, Cupa Unirii la patinaj, pe 24 ianuarie 2018 și Cupa Pașcaniului la patinaj, pe 13 februarie 2018.

Un bilet de intrare costă 10 lei, iar cei care nu au patine dar vor să se distreze pe gheață, pot închiria aceste accesorii cu 10 lei.  

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Consilierii locali ținuți în beznă! Primarul le-a blocat accesul la documentele emise de inspectorii Curții de Conturi!

Răzvan Grecu

Șoseaua de centură a Sucevei a fost dată în trafic

Redacția

Municipiul sufocat de gunoaie: Utilajele operatorului local au cedat, iar colectarea a fost reluată abia azi. Cetățenii sunt supărați

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site