NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele reacții politice, la bâlbele administrativă ce întârzie construirea unui bazin de înot

Incapacitatea administrației Pantazi de a transmite documentele corecte, pentru construirea de către Agenția Națională de Investiții a unui bazin de înot la Pașcani, a fost comentată ieri, în emisiunea ”În Obiectiv”, de reprezentanții USR și PNL.

Iulian Rotariu, vecepreședinte USR, a atras atenția că gafele administrației locale pe acest subiect se resimt în buzunarul pășcănenilor, deoarece aceștia trebuie să se ducă cu copIii la Roman, pentru ca micuții să ia lecții de înot.

„Ar fi extrem de amuzant, dacă nu ar scoate bani din buzunarul meu. În fiecare sâmbătă, iau copilul pentru a merge să învețe să înoate la bazinul din Roman. Incompetența acestor oameni ce conduc Primăria, ne arde la buzunare. Mă întâlnesc cu foarte mulți pășcăneni care-și duc copiii la bazinul de înot din Roman și toți au aceeași întrebare: la noi de ce nu se poate?!”, a declarat Iulian Rotariu, vicepreședinte USR Pașcani.

Faptul că Primăria nu a trimis la timp un extras de carte funciară solicitat de CNI, a fost taxat de Alexandru Nemțanu. Acesta a spus că dacă presa nu făcea presiuni și acum șefii Primăriei nu aveau habar de deficiențele documentației.

  

„Dacă nu era presiunea presei, probabil că acel extras de carte funciară nu era trimis nici până astăzi. Și atunci ar fi spus, probabil, că actele sunt în lucru, bazinul se va realiza doar că nu ei sunt de vină, ci că nu vrea Guvernul PNL”, a susținut Alexandru Nemțanu, membru al PNL Pașcani.

Construirea unui bazin didactic de înot, a fost aprobată de consilierii locali în primăvara anului trecut, dar din cauza faptului că documentația era incorectă acesta nu a prins finanțarea de la Compania Națională de Investiții. După mai multe articole de presă, publicate de NewsPascani.com, primarul Dumitru Pantazi a remediat problema, iar documentația transmisă de municipalitate poate intra în etapa avizării.

Advertisements

Related posts

Deschise de Guvern, terasele rămân închise la Pașcani din cauza primarului Pantazi!

Răzvan Grecu

Întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Mogoşeşti Siret până la ora 15.00

Redacția

Expertiza prin care se ştergeau firmei primarului datoriile de 2,7 milioane de lei conţine erori grave. Expertul Ioan Popa: ”Nu cred că legislativul local avea calitatea legală să aprobe utilizarea acesteia pentru ştergerea datoriei AgroComplex Lunca”

Răzvan Grecu
Încarcă...