RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Brazilia, calificată în sferturile CM fotbal după o repriză excepțională. 4-1 cu Coreea de Sud

Echipa națională a Braziliei a învins luni Coreea de Sud cu 4-1 în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar și s-a calificat în sferturi, unde va juca împotriva Croației.

Brazilia a făcut o primă repriză perfectă, conducând la pauză cu 4-0, prin golurile în scrise de Vinicius Jr, Neymar, Richarlison și Paqueta.

Finalul meciului a oferit și un moment emoționant: jucătorii brazilieni au afișat un banner imens în semn de solidaritate cu Pele, legenda fotbalului carioca, internat acum în spital.

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Meritul, o idee periculoasă pe cale de dispariție…

Redacția

Sectorul 2: Primarul Radu Mihaiu semnalează lipsa a peste 2.400 de indicatoare şi marcaje rutiere și a 99 de limitatoare de viteză

Redacția

Ciucă, surprins să afle că orașul Caracal a devenit stațiune turistică: „Dacă or fi găsit vreun obiectiv…”

Redacția
Încarcă...