RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kirstie Alley, actrița din Cheers și Look Who’s Talking, moare la vârsta de 71 de ani

Copiii lui Kirstie Alley au transmis miercuri dimineață că actrița a murit „după o luptă cu cancerul, descoperit abia recent”, fără să precizeze ce tip de cancer avea, transmite The Guardian.

Kirstie Alley, actrița de televiziune și film cunoscută pentru rolurile din Cheers, Veronica’s Closet și Look Who’s Talking, a murit la vârsta de 71 de ani.

Moartea lui Alley a fost confirmată luni seară printr-o declarație a copiilor ei, William „True” Stevenson și Lillie Price Stevenson, care a fost postată pe contul ei de socializare. Managerul ei a confirmat, de asemenea, separat, decesul acesteia.

Alley fusese diagnosticată recent cu cancer și era tratată la Moffitt Cancer Center din Florida, a dezvăluit familia ei.

  

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând”, se arată în declarație. „A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare.”

„Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Șeful diplomației europene anunță sancțiuni: Am limitat accesul Rusiei la piețele noastre financiare/ Mai avem muniție pentru a continua să sancționăm comportamentul rusesc dacă va fi nevoie

Redacția

Ciolacu: Sunt peste 100 de fugari de sentințele date în țară / Proiect de modificare a Codului penal pentru ca fugarii să primească o pedeapsă suplimentară de până la 3 ani de închisoare

Redacția

Iohannis, după atacurile rusești din portul Ismail: Sunt inacceptabile. Acestea sunt crime de război

Redacția
Încarcă...