RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kirstie Alley, actrița din Cheers și Look Who’s Talking, moare la vârsta de 71 de ani

Copiii lui Kirstie Alley au transmis miercuri dimineață că actrița a murit „după o luptă cu cancerul, descoperit abia recent”, fără să precizeze ce tip de cancer avea, transmite The Guardian.

Kirstie Alley, actrița de televiziune și film cunoscută pentru rolurile din Cheers, Veronica’s Closet și Look Who’s Talking, a murit la vârsta de 71 de ani.

Moartea lui Alley a fost confirmată luni seară printr-o declarație a copiilor ei, William „True” Stevenson și Lillie Price Stevenson, care a fost postată pe contul ei de socializare. Managerul ei a confirmat, de asemenea, separat, decesul acesteia.

Alley fusese diagnosticată recent cu cancer și era tratată la Moffitt Cancer Center din Florida, a dezvăluit familia ei.

  

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând”, se arată în declarație. „A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare.”

„Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

PSD și PES Activists România, campanie pentru mediul rural. Ce solicită social-democrații Parlamentului European

Redacția

Noaptea muzeelor 2022. Peste 200 de evenimente în 39 de județe/ Unde poți să bei bragagizant / Linii speciale de transport în comun în București

Redacția

Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinţi ar fi încercat să se sinucidă în arest

Redacția
Încarcă...