NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bombele deputatului Ratoi raman o enigma

Nici la ora actuala nu s-a reusit sa se faca ceva in privinta prezicerilor deputatului PSD Neculai Ratoi, potrivit carora in zona Parcului Pestisorul, unde ar urma sa se execute lucrari de reabilitare si modernizare a parcului, ar exista un depozit de proiectile din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Tot ce s-a reusit sa se faca a fost sa se ingreuneze si mai mult demararea lucrarilor in zona mai ales ca deja sunt probleme privind implementarea proiectului.

„Referitor la lucrarile de la Parc, in partea de jos ele vor fi sistate pana in primavara, pana cand se vor face drenurile si stabilizarea malului de lac. In momentul in care se va ajunge cu lucrarile in zona in care se zvonea ca ar fi un depozit de armament, va fi contactata o firma autorizata care sa constate la fata locului”, au precizat responsabilii de proiect din cadrul Primariei Pascani. La nivelul municipiului Pascani circula zvonul cum ca actualul deputat incearca sa creeze derapaje in activitatea Primariei pentru ca actualul primar, colegul sau de partid, Dumitru Pantazi, sa nu aiba prea multe realizari. Scopul pare a fi de a-si crea un drum catre o eventuala candidatura la Primarie, in cazul in care nu va mai fi lasat sa candideze pentru inca un mandat de deputat. Un lucru este cert: deputatul Neculai Ratoi isi stabileste de o perioada de timp intalniri cu grupuri de oameni din diferite zone ale Pascaniului.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Românii, cei mai zgârciți europeni când vine vorba de flori

Redacția

Cum va fi vremea în Moldova în următoarele săptămâni

Redacția

La scăldat în fântâna arteziană!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site