NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Practicile abuzive ale ApaVital continuă. Vanele care alimentează blocurile de pe Moldovei, Sportului și Grădiniței au fost închise

ApaVital a schimbat planul de acțiune la nivel local, în ceea ce privește sistarea apei în municipiu, la blocurile unde nu au fost semnate contracte cu reprezentanții de scară.

După ce Primăria și angajații de la Poliția Locală le-au mai interzis să intre în căminele de branșament pentru a demonta apometrele, de astăzi operatorul județean a trecut la debranșări pe zone.

Mai exact, aceștia au oprit vanele de la conductele care alimentează zona blocurilor de pe străzile Moldovei, Sportului și Grădiniței. Blocurile afectate la acest moment sunt T6, T7, T8, T9, G1, G2, G3, G4, G5 și G6.

Din câte se pare acțiunea continuă. Cel care conduce acțiunea este Gheorghe Toma, împreună cu alți angajați de la ApaVital.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Document exploziv: Pășcănenii trădați de primarul Dumitru Pantazi! Prest Serv Apa băgată în faliment! (DOC)

Răzvan Grecu

Dezinformarea pășcănenilor continuă. PSA are licență valabilă până în 2017. Directorul Prisecaru:”Nimeni nu ne poate ridica licența, nu există motiv”

Marius Parteni

Descinderi la vila primarului Nichita și la Primăria Iași. Edilul, dus cu duba la București. Șeful PoliȚiei Locale, SUSPENDAT (UPDATE)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site