RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Boala de care suferă Mihaela Tatu. ”E bine să trecem prin probleme, și nu peste ele”

Boala de care suferă Mihaela Tatu a afectat foarte multe persoane. Depresia este considerată boala secolului și nu puțini sunt cei care pot spune că nu au avut măcar o perioadă în care să se confrunte cu ea. Fosta prezentatoare TV a demonstrat mereu că este o luptătoare și că poate trece peste orice obstacol.

Daca în trecut făcea emisiuni despre femeile de succes, acum se poate lauda că a ajuns una din ele.

Boala de care suferă Mihaela Tatu

Ajunsă la 57 de ani, Mihaela Tatu nu își arată deloc vârstă. I-a obișnuit pe cei din jurul ei să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să debordeze de optimism, chiar dacă în viața sa a trecut prin momente extrem de grele.

La scurt timp după ce s-a retras din televiziune, Mihaela a aflat că suferea de un fibrom uterin. Viața fostei vedete s-a schimbat radical, a urmat o perioadă grea de luptă cu boala, dar și cu kilogramele în plus. Ca și cum nu a fost de ajuns, vedeta a fost nevoită să se opereze și la genunchi, iar odată cu această intervenție, a trebuit să renunțe la multe dintre pasiunile ei.

  

Fosta prezentatoare TV nu s-a lăsat copleșită de aceste probleme și a reușit să treacă peste ele cu brio.

„Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le duca și apar stările de neputință, transformate în angoase, neliniști, depresii. Eu am trecut printr-o depresie’, singura de altfel, nu mai ales’ ci din cauza operației de la genunchi. A trebuit să-mi schimb stilul de viață și preocupările la 180 de grade. Asta m-a și făcut să-mi revin pe de-o parte.

Am avut un medic ortoped la recuperare, care mi-a spus cât se poate de direct (la mine asta funcționează când sunt confuză’) să-mi iau adio de la multe dintre preocupările mele și sporturile pe care le practicam. Am avut o perioadă în care am plâns până n-am mai putut. Mi-am dat calul, schiurile, patinele și sandalele de dans sportiv, și mi-am văzut de viață. Că doar n-am murit. Doar am deteriorat genunchiul mai… altfel.

“Este important să iți definești sensul vieții”

Și am început să călătoresc mult și să fac drumeții. Așa am făcut Camino de Santiago de Compostela. Mi-am schimbat obiectivele. Lucru pe care îl fac constant. Să-ți găsești și să-ți definești sensul vieții, schimbându-l în raport cu ceea ce trăiești și în funcție de cum evoluează societatea. Și am mai avut momente de cumpănă, de confuzie sau de tristețe. Însă așa e în viață. Astea sunt situațiile care călesc, transformă, te fac să mergi înainte.

E doar viață. M-am cercetat, am descoperit că eu am instrumentele la care să apelez, (și nu alții), pentru a trai frumos și armonios în viață mea și nu a altora. Pentru că asta e iluzia. Că alții sunt vinovați de ceea ce ți se întâmplă ție. Nu-i chiar așa. Ești ceea ce alegi tu să fii în fiecare clipă”, a mărturisit Mihaela Tatu într-un interviu pentru Fanatik.

”E bine să trecem prin probleme, și nu peste ele”

Boala de care suferă Mihaela Tatu este considerată boala secolului și nu puțini sunt cei care pot spune că nu au avut măcar o perioadă în care să se confrunte cu ea.

Vedeta a explicat faptul că Dumnezeu și credința au ajutat-o extrem de mult în procesul de vindecare. Mai mult, Mihaela Tatu a crezut extrem de mult în forțele proprii și și-a înfruntat toate temerile cu fruntea sus.

„Cred că e bine să trecem prin probleme, și nu peste ele. Dacă le bagi sub covor’ și nu-ți dai seama de ce ți s-a întâmplat, se vor întoarce și vei face aceleași greșeli, poate mai mari și cu pagube emoționale mai adânci și dificil de gestionat. Apoi, poate că e bine să nu-l  excludem pe Dumnezeu. Însă asta face subiectul altor discuții”, a mai spus Mihaela Tatu pentru Fanatik.

bzi

Related posts

Dan Nica și Victor Negrescu: Delegația PSD din Parlamentul European a obținut introducerea pe agenda plenului Parlamentului European a unei dezbateri cu rezoluție privind soluționarea aderării României la Spațiul Schengen

Redacția

Previne in mod corect algele din piscina!

Redacția

Doi bărbați au fost găsiți morți într-o pădure

Redacția
Încarcă...