RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bătaie de joc! Documente adresate consilierilor, înregistrate în zi nelucrătoare

La Primăria Pașcani se lucrează și duminica!!! Aceasta ar fi concluzia ce poate fi trasă analizând unele documente cu caracter public. Adevărul, însă, este altul.

 

Consilierii locali au primit zilele trecute câteva decizii ale Curții de Conturi la care trebuie să furnizeze un răspuns în scurt. Mai exact, până pe 31 martie 2018. Adresele, însă, au ajuns în Primărie mult mai devreme de ziua în care le-au fost transmise consilierilor, dar se pare că au fost dosite.

  

Totul este ușor de anticipat. Spre exemplu, documentele au plecat de la Curtea de Conturi în luna noiembrie și decembrie a anului trecut. La registratura Consiliului Local apar înregistrate în data de 22 martie 2018.

Culmea hărniciei abia acum vine. La Direcția Economică din cadrul Primăriei, a cărei activitate este coordonată de administratorul public Gică Zanet, documentele ajung în data de 25 martie 2018, după cum se poate vedea.

Totul este o făcătură. Data de 25 martie a căzut, anul acesta, într-o zi de duminică, care, după cum bine se știe este zi nelucrătoare. Cum este posibil acest lucru? Răspunsul trebuie să-l dea primarul și administratorul public.

Cel mai probabil, în graba de a acoperi faptul că actele au fost dosite, cei din Primărie au dat la nimereală datele de înregistrare pe aceste documente.

Stirea initiala 

Related posts

Puieți plantați în gropile din oraș! Iată când începe programul de asfaltare!

Ema Roman

Portiță legală pentru pășcăneni, ca să poată recupera terenul de sub blocuri! O funcționară a reușit, dar primarul refuză și o trimite la muncă!

Răzvan Grecu

Primăria vrea să ascundă serviciile publice, de Consiliul Concurenței

Răzvan Grecu
Încarcă...