NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbatul din Tătăruși, găsit mort într-o mașină, administra o afacere și era consilier PSD

Bărbatul care a fost găsit decedat în mașina personală, pe raza comunei Tătăruși, în noaptea de 4 spre 5 februarie 2017, era unul dintre cei mai vechi consilieri locali din localitate. El activa în cadrul Partidului Social Democrat, iar în particular administra o afacere.   

 

Este vorba despre Costel Sava, în vârstă de 56 ani. În seara fatidică, bărbatul a trecut pe la magazinul din sat, iar spre miezul nopții a fost găsit de un localnic în mașină, pe marginea drumului.

  

„La data de 4.04, la ora 00:40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit decedat pe DJ 208F în satul Pietrosu. S-au deplasat la faţa locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, iar pe examinarea exterioară a cadavrului nu s-au evidenţiat urme de violenţă pe corp. S-a dispus necropsia cadavrului în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauza a fost întocmit dosar pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Costel Sava era unul dintre cei mai vechi consilieri din PSD, după cum ne-a confirmat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Advertisements

Related posts

Polițiștii locali amenințați de un scandalagiu cu pile politice

Răzvan Grecu

Au furat o oaie și au mâncat-o. Polițiștii au mai găsit doar pielea

Oana Cordoneanu

Pășcănean cercetat pentru port ilegal de armă albă

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site