NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbatul din Ruginoasa care a lovit cu pumnul un jandarm, a fost arestat preventiv

Propunerea procurorului în cazul bărbatului care a lovit cu pumnul un jandarm, în dimineața zilei de 31 decembrie 2021 la Ruginoasa, de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, a fost admisă de Judecătoria Pașcani.

La data de 31 decembrie 2021 judecătorul de caz a decis:“În temeiul art. 226 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, privind arestarea preventivă a inculpatului H V C. În temeiul art. 202 alin. 1, alin. 3, alin. 4 lit. e şi art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului H V C, retinut in cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ultraj,, prev. de art. 257 alin.1,4 Cod Penal raportat la art. 193 alin.l Cod Penal, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 31.12.2021 şi până la data de 29.01.2022, inclusiv . Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul prin apărător de aplicare a măsurii preventive a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu, ca neîntemeiată. În baza art. 230 alin. 1 C.proc.pen. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului sus-menţionat. Executorie. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 C.proc.pen., onorariul avocatului desemnat din oficiu pentru inculpat, în cuantum de 313 lei, potrivit delegaţiei nr. 0512/31.12.2021, se va achita din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei, urmând a fi inclus în cuantumul cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru procuror. Soluţionată şi pronunţată în camera de consiliu astăzi, 31.12.2021, ora 20.30”.

Advertisements

Incidentul s-a petrecut în dimineața ultimei zile din an. Pe imaginile surprinse se poate vede cum mai mulți localnici se îmbrâncesc cu jandarmii. Un bărbat din mulțime lovește mai apoi cu pumnul un reprezentant al forțelor de ordine.

Sunt informații potrivit cărora localnicii erau supărați că un tânăr care îmbrăcase hainele de mascat fusese lovit și era întins pe stradă. Acest amănunt nu a fost însă confirmt de autorități, până la această dată. 

Advertisements
  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Percheziții DIICOT la o grupare care lua țigări de contrabandă din Suceava. Patru persoane au fost reținute

Redacția

MINIVACANŢA DE 1 MAI , ÎN SIGURANȚĂ

Redacția

Prinși de polițiști în timp ce furau strugurii vecinului

Teona Gherasim
Încarcă...