NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Bărbat din Târgu Frumos mort din cauza hipotermiei

Temperaturile scăzute au făcut o victimă la Târgu Frumos. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului ”Sf. Spiridon” din Iaşi. Acesta era în comă hipotermică. Bărbatul a fost preluat de acasă, de către un echipaj medical, și transportat la spitalul din Iași. Pacientul avea și boli cronice. Acesta a fost ventilat, intubat și încălzit, însă din păcate a decedat.

Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, în ultimele zile la  Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului ”Sf. Spiridon” din Iaşi, pe lângă bărbatul din Târgu Frumos care a decedat, altul în vârstă de 60 de ani din Hârlău a murit tot din cauza hipotermiei. Iar al treilea, tot din județul Iași trăiește, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

De menționat că toți cei trei bărbați, victime ale frigului, prezentau boli cronice şi au fost transportați de acasă în comă cu hipotermie Pacienţii aveau casă și venituri, nu fac parte din rândul oamenilor străzii.

Advertisements

Related posts

Prinşi de poliţişti după ce au furat vinul de împărtăşanie şi banii din cutia milei, la o biserică din Lungani

Ema Roman

Primăria Târgu Frumos așteaptă cereri de finanțare pentru proiecte sportive și sociale

Irina Gherasim

Suspecți de trafic de droguri din Iași și Târgu Frumos săltați de trupele speciale. Iată ce au găsit oamenii legii la percheziții!

Marius Parteni
Încarcă...