RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Audiențe la Primăria Pașcani. Oamenii vor locuri de muncă și ajutoare de urgență

 

Astăzi au avut loc audiențe la Primăria Municipiului Pașcani, iar acestea au fost ținute de către primarul Dumitru Pantazi.

  

Zece persoane s-au prezentat la ușa edilului șef iar dintre acestea cele mai multe au cerut locuri de muncă și ajutoare de urgență. Cele trei persoane care au solicitat locuri de muncă sunt trecute de 50 ani și au ajuns în pragul disperării. Speră să prindă un loc măcar la Gospodăria Comunală.

Un afacerist pășcănean solicită concesionarea terenului pe care îl ocupă societatea sa de pe strada Mihai Eminescu din zona vale. Este vorba despre administratorul firmei West Moldavia, a cărui spațiu este extins pe trotuarul străzii cu pricina.

Un cetățean de pe strada Norocului din suburbia Boșteni, cere balastarea acesteia. Oamenii spun că după executarea lucrărilor de apă și canal strada arată groaznic și este greu circulabilă. Doi pășcăneni au solicitat primarului ajutor în rezolvarea unor probleme de fond funciar, mai exact punere în posesie.
 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pașcaniul scapă de traficul greu! Pasajul rutier peste calea ferată de pe Grădiniței, va fi limitat la 11,5 tone

Marius Parteni

Zilele Municipiului: Viceprimarul Vasile Axinte calcă în picioare hotărârile de Consiliu Local: a cheltuit 42.407 lei fără nici o aprobare! Primarul solicită acum consilierilor finanţarea evenimentului cu încă 117.139,39 lei de la bugetul local

Răzvan Grecu

Autorităţile încearcă să acopere craterul din panta Republicii

Ema Roman
Încarcă...