NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-au stabilit cine sunt cei care vor face parte din Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea Primăriei

Firma care s-a ocupat de examinarea membrilor Consiliilor de Administrație pentru societățile din subordinea Consiliului Local, a trimis astăzi rezultatele finale. Este vorba despre SC ACSA Research & Consulting SRL din Iași, care a trimis pe adresa Primăriei listele de la SC CLP Eco Salubritate, SC Prest Serv Apa și Regia Autonomă de Gospodărie Comunală.

Aceste rezultate arată faptul că, osteneala de a schimba ceva în CA urile acestor societăți a fost în zadar. Practic, directorii și membrii fostelor CA uri sunt și pe listele noilor Consilii, asta pentru că singurii candidați care au depus dosare, au fost aceeași membri.

Mai mult, secretarul Primăriei Mircea Zuzan, se află în toate Consiliile de Administrație.

  

Astfel, Consiliul De Administrație al RAGCL ului este format din: Georgeta Sandu care a fost admisă cu punctajul de 95.33 pct, Sorin Năcută cu 92,47 pct, Mircea Zuzan 89,38 pct și Gelu Nedelcu ce a obținut un punctaj de 84,21.

Consiliul de Administrație al SC CLP EcoSalubritate este format din: Eduard Dumea admis cu 94,1 pct, Răzvan Gheorghiu cu 93,87 pct, Mircea Zuzan cu 91,8 pct, Daniela Mahu Marcovschi cu 91,37 pct și Iulian Moraru cu 86,58 pct.

Consiliul de Administrație al SC Prest Serv Apa Sa, este format din: Mircea Zuzan cu 91,87 pct, Adriana Dondaș cu 91,85 pct, Iulian Moraru cu 88,63, Vasile Aparaschivei cu 84,45 pct și Ioan Prisecaru cu 83,38 pct.

Urmează ca în următoarea Ședință de Consiliu Local, acești membri să fie validați de către consilierii locali iar în termen de 60 de zile membrii fiecărui consiliu își vor alege un președinte.
 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cetățenii din „Dallas” cer primarului străzi, trotuare și investiții în rețele de apă-canal

Teona Gherasim

Caravana mobilă în acțiune la Tătăruși pentru colectarea taxelor și impozitelor

Marius Parteni

Șase familii sunt izolate în comuna Ciohorăni, în urma ploilor din ultima perioadă

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site