NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PMP Iași cheamă la raport conducerea ApaVital Iași, după declarațiile primarului Chirica

Consilierii judeţeni ai PMP Iaşi solicită public preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) să invite la următoarea şedinţă de CJ reprezentanţii Apa Vital SA pentru a clarifica situaţia semnalată în mass-media referitoare la calitatea apei potabile distribuită locuitorilor.

 

“Declaraţiile apărute în spaţiul public sunt cel puţin surprinzătoare şi contradictorii, fapt ce ne determină să solicităm clarificări din partea reprezentanţilor Apa Vital SA. Noi, consilierii judeţeni ai PMP Iaşi, solicităm public preşedintelui Consiliului Judeţean să convoace reprezentanţii companiei la următoarea şedinţă şi să prezinte un raport cu privire la cele semnalate în spaţiul public”, a declarat Alin Aivanoaei, liderul consilierilor judeţeni ai PMP Iaşi.

  

De asemenea, şi deputatul Petru Movilă solicită lămuriri asupra acestui aspect în condiţiile în care vorbim despre situaţii inacceptabile pentru societatea în care trăim, care pot pune în pericol sănătatea a zeci de mii de ieşeni. “Cer autorităţilor şi instituţiilor abilitate să lămurească aspectele semnalate cu privire la reţeaua de apă a judeţului nostru. Avem nevoie să ni se prezinte toate informaţiile care pot face lumină asupra problemelor semnalate. Nu este posibil să planeze suspiciuni de asemenea anvergură, iar cei care beau zilnic apă de la chiuvetă să se întrebe dacă se pot îmbolnăvi sau nu”, a explicat deputatul Petru Movilă.

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Nicio dezbatere publică pe tema bugetului, anul acesta, la Primăria Paşcani! Alternativa păşcănenilor este completarea unui chestionar online cu sugestii şi recomandări

Ema Roman

Alegerile pentru Camera Agricolă îi aduce la Iași pe toți primarii din județ

Redacția

9 martie, conferință de presă PNL Pașcani (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site