RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ATENŢIE LA FERESTRELE LĂSATE DESCHISE SAU NEASIGURATE!

În ultimele 24 de ore au fost sesizate 2 furturi din apartamente situate la parter, hoții intrând pe ferestrele lăsate deschise .

 

 

  

Permanent poliţiştii avertizează populaţia cu privire la măsurile de siguranţă personală pe care trebuie să le cunoască şi să le pună în practică pentru siguranţa proprie, a familiei, precum şi a proprietăţii private. Totodată aducem la cunoştinţa oamenilor modul în care acţionează răufăcătorii, ce speculează aceştia în comportamentul potenţialelor victime şi ce îi determină să comită o infracţiune.

         Din cauza zilelor călduroase din ultima perioadă, mulţi oameni, indiferent că locuiesc  la casă sau apartament lasă ferestrele deschise, ziua sau noaptea, pentru aerisire sau răcorire. Acest lucru poate reprezenta „o motivaţie” pentru infractori de a comite un furt din locuinţă, mai ales dacă discutăm de case sau apartamente situate la parterul sau etaje inferioare ale blocurilor. Din acest punct de vedere trebuie să manifestăm atenţie şi să ne luăm măsuri pentru descurajarea celor care încearcă să profite de acest lucru.

În ultimele 24 de ore au fost sesizate Poliției două situații de acest gen. Hoții au intrat în apartamente situate la parterul blocurilor, pe ferestre lăsate deschise. Furturile au fost comise timpul nopții (06/07.08.2014), iar infractorii au sustras bani din poșetele găsite în interior (770 lei în primul caz și 370 lei în cel de-al doilea).

         S-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “furt calificat”.

Sursa: IpjIași

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Tragedia de la Mircești! Cauza accidentului rutier în care un șofer de 74 de ani și-a pierdut viața

Redacția

Traficanți de droguri, ce acționau în județele Iași, Neamț, Suceava și Bacău reținuți de D.I.I.C.O.T. (Video)

Redacția

Zeci de persoane au fost amendate fiindcă au luat nisip şi scoici de pe plajele din Sardinia

Redacția
Încarcă...