NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Asistenţii sociali ar putea avea nevoie de  vaccin, test negativ sau dovada trecerii prin boală. Cîţu: „Vom vedea cea mai bună variantă”

„Am discutat un proiect de OUG care stabileşte că angajaţii din instituţii publice din zona asistenţei sociale vor trebui să facă dovada vaccinării, sau să prezinte un test negativ sau să facă dovada trecerii prin boală.”, a declarat premierul. Potrivit acestuia, proiectul a fost abordat în prima lectură.  

Premierul a precizat că se doreşte testarea tuturor angajaţilor: „Mergem în această direcţie, clar vom cere testare, personalul medical e vaccinat 70 la sută. Vom vedea cea mai bună variantă”. 

Întrebat dcă testarea se va face pe banii angajaţilor, premierul a afirmat: „În acest moment aceasta este variant”. 

Florin Cîţu a explicat că statul oferă vaccinarea gratuită, dar a explicat să se va mai discuta acest aspect, actul normativ fiind doar în prima lectură. Varianta de lucru aflată, însă, în acest moment pe ma

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Angela Merkel face apel la populație pentru a atinge o rată de vaccinare anti-COVID de 80%

Redacția

Bărbat de 75 de ani a fost arestat preventiv fiindcă şi-a lovit vecinul cu toporul în cap

Redacția

Răzgândire prezidențială în privința BAC-ului unitar. Consilierul Ligia Deca: “Subiectele pot arăta altfel în funcție de profil” / Modul în care vor fi puse în aplicare examenele de admitere la liceu va spune “dacă propunerea noastră este bună sau nu”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site