NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Ansamblul “Ștefan Vodă” a încântat asistența prezentă la festivalul de la Tătăruși

Ediția din acest an a Festivalului Folcloric “Alexandru Vasiliu” desfășurat la Tătăruși în ziua de 27 decembrie a adus în fața sutelor de oameni prezenți un grup de artiști consacrați. Este vorba despre ansamblul “Ștefan Vodă”, din Republica Moldova.

Spectacolul artistic oferit de aceștia a fost unul de excepție. Rapsodul Tudor Ungureanu, violonista Maria Stoianov și ceilalți membri ai ansamblului au strâns multe aplauze pe parcursul programului artistic. 

Bucuroși că sunt printre frații români, membrii ansamblului au cântat cu mare bucurie piesele cu care s-au consacrat. Suntem o singură nație, a spus Tudor Ungureanu, care i-a îndemnat pe oameni să nu renunțe niciodată la gândul unirii celor două țari, într-una singură.

Reporterii Actualitatea Tv au stat de vorbă la finalul programului artistic cu primarul Costel Iosub, cel care i-a invitat la acest festival, Tudor Ungureanu și Maria Stoianov. Toți își doresc să pună bazele unui parteneriat cultural, cu promisiunea că prima revedere va fi în vara anului 2015.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Şase milioane de lei pentru drumurile din Costeşti

Redacția

30 de ore fără curent electric în comuna A.I.Cuza din cauza unui tractorist

Marius Parteni

ApaVital a facturat unor pășcănenii din Lunca canalizarea apei, deși nu beneficiază de acest serviciu

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site