NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proprietarii de imobile înștiințați de Primăria Pașcani să ia măsuri pentru îndepărtarea zăpezii și a țurțurilor

Atenție la țurțurii formați la acoperișurile blocurilor și burlanele de scurgere a apei! După prima zăpadă căzută, aceștia s-au format deja, iar dacă nu sunt îndepărtați, se pot produce accidente. În cazul proprietarilor de imobile sarcina pentru a-i îndepărta revine cetățenilor.

Primăria Pașcani a înștiințat deja cetățenii printr-o adresă trimisă tuturor Asociațiilor de Locatari sau Proprietari. De asemenea, aceasta a fost afișată, în unele cazuri, și la scările de bloc.

„Vă aducem la cunoștiință că în baza HCL 169/2008 Asociațiile de Proprietari/Locatari și respectiv locatarii au obligația să curețe zăpada și gheața imediat după depunere. Prin urmare, vă rugăm să luați măsurile necesare pentru a îndepărta zăpada de pe treptele scărilor de bloc și țurțurii care se formează pe burlanele blocurilor sau acoperișuri. De asemenea, acolo unde construcția nu permite curățarea acoperișului veți marca zonele în care există riscul căderii de țurțuri sau zăpadă.  Reamintim cetățenilor că de îngrijirea și curățarea clădirilor și fațadelor acestora, se ocupă proprietarii sau Asociațiile de Locatari/Proprietari, se arată într-o adresă semnată de către Mihaela Cojocariu, din cadrul Compartimentului Asociații de Proprietari și viceprimarul Vasile Axinte.     

  

Primăria în acest caz, trebuie să acționeze doar pe domeniul public. Poliția Locală a înștiințat agenții economici asupra obligațiilor pe care le au în asemenea situații.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Planul din 2016 al consilierului Leonard Ursu pentru redresarea societății de salubrizare:„Să dea curvele afară, asta trebuie să facă un director, nu să mărească salariile!”

Răzvan Grecu

Consilierii locali au aprobat o comisie specială pentru verificarea efectelor produse de delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital

Răzvan Grecu

Primele discuții pe marginea proiectelor din ședința ce va avea loc joi, 18 februarie, la Primăria Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site