NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proprietarii de imobile înștiințați de Primăria Pașcani să ia măsuri pentru îndepărtarea zăpezii și a țurțurilor

Atenție la țurțurii formați la acoperișurile blocurilor și burlanele de scurgere a apei! După prima zăpadă căzută, aceștia s-au format deja, iar dacă nu sunt îndepărtați, se pot produce accidente. În cazul proprietarilor de imobile sarcina pentru a-i îndepărta revine cetățenilor.

Primăria Pașcani a înștiințat deja cetățenii printr-o adresă trimisă tuturor Asociațiilor de Locatari sau Proprietari. De asemenea, aceasta a fost afișată, în unele cazuri, și la scările de bloc.

„Vă aducem la cunoștiință că în baza HCL 169/2008 Asociațiile de Proprietari/Locatari și respectiv locatarii au obligația să curețe zăpada și gheața imediat după depunere. Prin urmare, vă rugăm să luați măsurile necesare pentru a îndepărta zăpada de pe treptele scărilor de bloc și țurțurii care se formează pe burlanele blocurilor sau acoperișuri. De asemenea, acolo unde construcția nu permite curățarea acoperișului veți marca zonele în care există riscul căderii de țurțuri sau zăpadă.  Reamintim cetățenilor că de îngrijirea și curățarea clădirilor și fațadelor acestora, se ocupă proprietarii sau Asociațiile de Locatari/Proprietari, se arată într-o adresă semnată de către Mihaela Cojocariu, din cadrul Compartimentului Asociații de Proprietari și viceprimarul Vasile Axinte.     

Primăria în acest caz, trebuie să acționeze doar pe domeniul public. Poliția Locală a înștiințat agenții economici asupra obligațiilor pe care le au în asemenea situații.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Stadiul lucrărilor de modernizare a DJ Blăgești-Hărmănești-Todirești

Oana Cordoneanu

Primăria Pașcani a început să planteze copaci pe raza municipiului

Răzvan Grecu

Mobilizare pentru curățenie în spatele blocului din Vatra. Polițiștii identifică locatarii și amenință că trec la sancțiuni!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site