RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Andrei Muraru: ”Este important ca această regiune, acest județ să fie reprezentată în Parlamentul European. Există un domn, care se numește Cătălin Ivan și care se prezintă a fi un reprezentant al PSD Iași, dar cred că nu l-ați văzut niciodată vorbind des

Candidatul pentru Parlamentul European din partea PNL Iași, Andrei Muraru, a vorbit într-o conferință de presă ce a avut loc ieri la sediul PNL Pașcani, despre candidatura sa cât și despre alți candidați implicați în lupta pentru un loc de europarlamentar.

 

Istoric de profesie, Andrei Muraru, este cunoscut drept omul care i-a deconspirat pe torționarii comuniști și a ales să plece din funcția de șef al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului odată cu propunearea venită din partea lui Cristian Adomniței, președintele PNL Iași.

  

Candidatul a vorbit ziariștilor în prima fază despre viața sa. El ne-a declarat că s-a născut, a crescut și a făcut studiile în Iași. Tot el consideră că a făcut performanță în fruntea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului la București și speră ca acest lucru să fie un atu în lupta pentru un loc în Parlamentul European.

În partea a doua din discursul său, candidatul ieșean a vorbit despre cât de important este ca la Bruxelles să avem un reprezentant al județului nostru. Aici el a vorbit și despre unul dintre contracandidații săi la alegerile europarlamentare, social democratul Cătălin Ivan, pe care îl acuză că nu este interesat de probleme Iașului.

”Este important ca această regiune, acest județ să fie reprezentat în Parlamentul European, pentru că două treimi din legile care se aplică astăzi în România sunt legi votate de către Parlamentul European și doar o treime sunt legi ale Parlamentului Național. Este evident faptul că Iașul nu a avut până acum un reprezentant în Parlamentul European, există un domn care se numește Cătălin Ivan și care se prezintă a fi un reprezentant al PSD Iași, dar cred că nu l-ați văzut niciodată vorbind despre probleme Iașului”, a declarat Andrei Muraru, candidat la alegerile pentru Parlamentul European din partea PNL Iași.

Acesta a vorbit și despre proiectele importante pe care le susține: modernizarea Aeroportului Internațional Iași, autostrada Transilvania-Moldova, construcția Spitalului Regional de Urgențe.

La finalul conferinței, candidatul din partea PNL a transmis că un alt proiect important al său este acela de a  organiza o reprezentanță permanentă a Iașului la Bruxelles.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Incanto Cafe încureajează mersul la vot

Oana Cordoneanu

Un nou masterplan al drumurilor județene la Iași. Se caută peste 35 milioane de euro

Redacția

Mihai Chirica a preluat șefia PSD Iași. Victorel Lupu a demisionat

Marius Parteni
Încarcă...