NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

ANAF demarează operațiunea ‘Revelion 2016’ pe 31 decembrie

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va începe, pe 31 decembrie, o nouă operațiune denumită ‘Revelion 2016’ prin care inspectorii vor controla localurile care organizează petreceri la cumpăna dintre ani, se arată într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

  

 

După finalizarea primei etape a operațiunii ‘Cristal’ și până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată țara să fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumită “Revelion 2016”. Astfel, în intervalul 31.12.2015 — 05.01.2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion‘, se arată în comunicat.

În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de Revelion vândute, precum și încasările din seara de Revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcătuit profilul de risc și eșantionul de verificat‘, informează ANAF.

Advertisements
Advertisements

Sursa: AgerPres.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pierdut toate actele originale a I.I.Ghelber Laurențiu –Marius

Redacția

ANUNŢ ÎN ATENŢIA PERSOANELOR FIZICE ŞI JURIDICE care înregistrează obligaţii de plată principale datorate bugetului local, restante la 30.09.2015 (cu excepţia obligaţiilor de plată rezultate din raporturi juridice contractuale)

Redacția

Sistemul Hidrotehnic Independent Pascani scoate la concurs

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site