NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Prahova: Percheziţii la mai mulţi agenţi de poliţie suspectaţi de abuz în serviciu şi trafic de influenţă


Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează, joi dimineață, percheziții într-un dosar care vizează mai mulți agenți de poliție acuzați de comiterea mai multor infracțiuni, între care abuz în serviciu, trafic de influență și luare de mită, transmite Agerpres. 

 

Surse judiciare citate de Agerpres au declarat că în cauză au fost emise cinci mandate de aducere, patru pentru agenți de poliție din cadrul Poliției Filipeștii de Pădure și unul pentru un agent din cadrul Poliției Băicoi.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu și complicitate la fals intelectual.

Conform surselor citate, infracțiunile au legătură cu atribuțiile respectivilor agenți pe linie de poliție rutieră, iar faptele au fost comise în cursul anului 2015.

Sursa: StirileTVR.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Anunţ/Publicaţie de vânzare

Redacția

Oamenii de ştiinţă au GĂSIT exact zona din creier unde începe să se dezvolte Alzheimerul

Redacția

Efecte miraculoase ale citricelor iarna: elimină depresia şi distrug celulele canceroase. Ce fruct eliberează masiv serotonina, hormonul fericirii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site