RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Agent de pază bănuit că a ajutat infractorii să fure cupru

Un agent de pază de la firma RPG este bănuit de polițiști că ar fi ajutat niște infractori pentru a pătrunde în magazia societății REMAR SA. În data de 12 iunie Poliția TF a fost sesizată de către conducerea REMAR SA de faptul că din magazia firmei lipsesc aproximativ 700 kg de cupru, provenit de la locomotive dezmembrate dar care putea fi utilizat. Furtul s-ar fi produs pe data de 1 iunie 2012.

Pe imaginile video din magazie se observă două persoane care au intrat prin forțarea unui geam, au pus cuprul în saci, iar mai apoi au ieșit pe ușa magaziei pe care au deschis-o din interior. Au așezat cantitatea de cupru lângă un gard iar mai apoi au plecat un mijloc de transport, cel mai probabil în altă localitate unde au valorificat cuprul.

Ciudat este faptul că agentul de pază nu a intervenit, deși magazia se afla sub supravegherea sa, și din acest motiv polițiștii cred că acesta ar fi facilitat accesul infractorilor. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului. Vinovații riscă o pedeapsă între 5-15 ani închisoare pentru infracțiunea de furt calificat.

  

Citește și:

{loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un copil născut azi în România atinge doar 58% din potenţialul productiv, cel mai scăzut nivel din UE (analiză)

Redacția

O femeie din România, eroină în Austria! A salvat un om din mijlocul flăcărilor

Redacția

Începe vaccinarea elevilor de clasa I

Redacția
Încarcă...