NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Agent de pază bănuit că a ajutat infractorii să fure cupru

Un agent de pază de la firma RPG este bănuit de polițiști că ar fi ajutat niște infractori pentru a pătrunde în magazia societății REMAR SA. În data de 12 iunie Poliția TF a fost sesizată de către conducerea REMAR SA de faptul că din magazia firmei lipsesc aproximativ 700 kg de cupru, provenit de la locomotive dezmembrate dar care putea fi utilizat. Furtul s-ar fi produs pe data de 1 iunie 2012.

Pe imaginile video din magazie se observă două persoane care au intrat prin forțarea unui geam, au pus cuprul în saci, iar mai apoi au ieșit pe ușa magaziei pe care au deschis-o din interior. Au așezat cantitatea de cupru lângă un gard iar mai apoi au plecat un mijloc de transport, cel mai probabil în altă localitate unde au valorificat cuprul.

Ciudat este faptul că agentul de pază nu a intervenit, deși magazia se afla sub supravegherea sa, și din acest motiv polițiștii cred că acesta ar fi facilitat accesul infractorilor. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului. Vinovații riscă o pedeapsă între 5-15 ani închisoare pentru infracțiunea de furt calificat.

Advertisements
  

Citește și:

Advertisements

{loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Haos în mai multe aeroporturi din toată lumea. Mii de pasageri au rămas blocaţi

Redacția

Un pășcănean a anunțat pompierii că i-a murit vecinul în casă, pentru că nu răspundea la ușă

Oana Cordoneanu

Bombă neexplodată descoperită într-o grădină la Ruginoasa, în urma unor lucrări agricole

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site