NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune a polițiștilor în piețele agroalimentare din Pașcani și târgul din comuna A.I. Cuza

Polițiștii Poliţiei Municipiului Paşcani și Secţiei 6 poliţie rurală Paşcani au acţionat în târgul săptămânal din satul Şcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza, județul Iaşi, ieri, 19 august 2014. În aceeași zi pieţele agroalimentare din municipiul Paşcani au fost luate cu asalt de către polițiști cu scopul de a preveni faptele ilicite de comerţ, dar și pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere pe DJ 208 şi DN 2.

 

7 agenți economici și 14 vânzători ambulanți au fost verificați, legitimate 35 de persoane, controlate 57 de autovehicule, 11 atelaje hipo și bicicliști, iar 8 conducători auto testați cu aparatul alcooltest.

A fost constatată o infracțiune în flagrant și aplicate 61 de sancțiuni contravenționale (1 la legea   61/1991, 3 la legea 12/1990 și 57 la regimul circulației, dintre care 32 pentru viteză neregulamentară). Valoarea amenzilor aplicate este de 15.330 lei. Totodată a fost reținut și un permis de conducere   pentru depășirea vitezei legale.

Polițistii au confiscat și   73 pachete cu ţigări provenienţă Republica Moldova şi Ucraina şi 40 pâini.

Doi bărbați au fost sancționați, respectiv, P. Tudor, de 48 ani, din oraşul Târgu Frumos, județul Iaşi a fost depistat în târgul din satul Şcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza, în timp ce oferea spre vânzare 73 pachete cu ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina. Ţigările au fost confiscate, iar celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar P. Daniel, de 43 ani, din municipiul Paşcani, Județul Iaşi a fost depistat conducând o autoutilitară fără a purta centura de siguranţă şi fără a acea  asupra sa documentele maşinii. A fost sancţionat cu amendă în valoare de 180 lei.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Copil din Todirești în comă profundă după un accident de bicicletă în trafic.A fost izbit violent de o maşină pe drumul din localitate

Redacția

Acțiune de verificare a tonajului camioanelor în zona Pașcaniului. Au fost aplicate amenzi usturătoare

Redacția

Un bătrân a dispărut de acasă. L-ați văzut?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site