NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

“Cadou” de Moș Nicolae: o femeie a fost bătută până a rămas inconștientă și a ajuns pe patul de spital

O femeie din Ciohorăni a fost agresată de Sfântul Nicolae de concubinul acesteia. Din primele relatări, atât ale victimei cât și a vecinilor, se pare că victima a băut în sat, iar la întoarcere, concubinul ei, a agresat-o. 

A lovit-o până femeia și-a pierdut cunoștința. Când și-a revenit, victima a sunat la 112, și o Ambulanță a sosit la domiciliul femeii. Mariana N de 45 de ani a ajuns pe mâna medicilor din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani cu un traumatism cranio-facial cu pierderea cunoștinței, cu o contuzie toraco-abdominală și cu o contuzie de braț stâng. În urma măsurilor de natură medicală luate de medicii din unitate s-a decis externarea pacientei.

  

Poliția a fost sesizată cu privire la acest eveniment familial neplăcut și a luat măsurile necesare.

 “La data de 6 decembrie, anul curent, în jurul orei 15.00, polițiștii secției 6 de Poliție Rurală Pașcani au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată de concubinul său cu care locuiește. Din verificările efectuate  a rezultat faptul că femeia a consumat băuturi alcoolice în comună, iar la întoarcerea la domiciliul concubinul ar fi lovit-o în zona mâinilor și a spatelui. Femeia a fost transportată la spital având nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie urmând ca în funcție de rezultatul acestor cercetări să se dispună măsuri în consecință”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtătoare de Cuvânt IPJ Iași.

Advertisements
Advertisements

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru concubinul femeii, Dănuț L de 47 de ani, și în acest moment se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Doriţi să vă angajaţi în armată? Acum este momentul!

Teona Gherasim

Polițiștii încadrați din sursă externă au depus jurământul la IPJ Iași

Redacția

Polițiștii pășcăneni au stabilit cauza producerii accidentului, în care a fost implicat un biciclist

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site