NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier cu două victime la ieșire din Valea Seacă! Fetița care a scăpat acum trei luni cu viață după o intoxicare cu dioxid de carbon implicată în accident! (FOTO – VIDEO)

Ghinion imens pentru o familie din suburbia Sodomeni. După ce în luna aprilie a acestui  an a trecut printr-o tragedie de nedescris, astăzi a fost implicată într-un accident rutier grav. Este vorba despre familia lui Marcel Munteanu, bărbatul care și-a găsit soția și fetița de 4 ani inconștiente în cadă după ce se intoxicaseră cu dioxid de carbon, ulterior soția decedând la spital.

Astăzi acesta se afla împreună cu fiica sa și cu Maria Sacară, 18 ani, într-un autoturism marca Fiat pe care-l conducea regulamentar dinspre Pașcani spre Valea Seacă.

În momentul în care șoferul, Marcel Munteanu, s-a hotărât să vireze stânga pentru a intra pe un drum lăturalnic, din aceeași direcție de mers a fost acroșat în partea lateral spate a autoturismului de un alt automobil marca VW.

În urma impactului fetița de 4 ani și fata de 18 ani din Fiat au fost rănite, în timp ce șoferul din VW, Sorin Vasiliu, medic veterinar în Lespezi, care era singur în mașină, nu a pățit nimic. După testarea cu alcooltestul s-a constatat că șoferii nu consumaseră băuturi alcoolice.Polițiștii au demarat o ancheta pentru a afla cine este vinovat de acest accident.

Cele două victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale și abdominale însoțite de pierderea cunoștinței ele fiind transportate la Iași.

{flv}diverse/accident v seaca 25{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

De luni România intră în stare de urgență. Marcel Vela: Știu că presupune schimbarea modului de viață, dar și un moment de frică sau neînțelegere / Fac apel la calm și solidaritate

Redacția

Cisternă cu dioxid de carbon răsturnată în județul Iași. Pericol de explozie

Redacția

Minor de 14 ani accidentat în timp ce mergea pe bicicletă, de un șofer de taxi

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site