RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din suburbia Lunca s-a înecat! Trupul neînsufleţit a fost găsit după aproximativ 48 de ore de căutări

Update ora 15:37: Trupul neînsufleţit a lui Cristian Filip a fost găsit astăzi mai la vale de puntea ce face legătura cu satul Gura Bâdiliței, în zona vadului de către un cioban care are amplasată stâna în apropiere. Se pare că zona unde a fost găsit cadavrul este o zonă unde apa este mică și astfel el a putut fi văzut. Corpul neînsufleţit va fi transportat către Institutul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia.

 

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din suburbia Lunca s-a înecat, sâmbăta,26 iulie, în râul Siret.

Bărbatul a mers cu doi dintre amicii săi la scăldat, iar la un moment dat nu a mai fost observat.  Deși nu era un bun înotător, el s-a hazardat în apele tulburi ale râului, iar unul dintre amicii lui nu a avut răgaz să îl mai salveze.

  

Mihai R. a anunţat printr-un apel la 112 dispariţia lui Cristian Filip undeva în zona Pompei din preajma Barajului Lunca. După ora 18:00, salvatorii anunţaţi au ajuns la locul indicat. La faţa locului a intervenit o echipă din cadrul Inspectoratului pentru  Situaţii de Urgenţă din municipiul Pașcani.

Căutarile au continuat până în jurul orei 23:00, fără rezultat. Acţiunile de căutare a corpului neînsufleţit a bărbatului, au fost reluate duminică dimineaţă, începînd cu ora 07:00, însa din relatările oamenilor care stau pe margine se pare că singurul lucru făcut de cei care au datoria de a-l găsi este de a “ patrula din cotitură”, cum spun ei pană in “cealaltă cotitură”.

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Șofer cu o alcoolemie de  0,74 mg/l a intrat cu mașina în alt autoturism

Redacția

Cod rutier 2022: Modificarea uluitoare pregătită de Guvern, în ţara din UE cu cei mai mulţi morţi pe şosele

Redacția

Pășcăneancă mai inteligentă decât escrocii care folosesc metoda „Accidentul”

Oana Cordoneanu
Încarcă...