NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A dat foc la locuinţă!

Staţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit recent în satul Tansa, comuna Belceşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fondul forestier din cadrul Ocolului Silvic Hârlău.

 

Au ars aproximativ 100 de copaci, precum şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ un hectar. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise. De asemenea, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a intervenit în satul Iacobeni, comuna Vlădeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars acoperişul casei din lemn şi acoperit cu ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi bunurile din trei camere (mobilier, articole de îmbrăcăminte). Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

  

Mai mult, Staţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Ion Neculce, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran. A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ două hectare. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise. În plus, Punctul de lucru Hârlău a intervenit în satul Maxut, comuna Deleni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ şase tone de plante furajere. Din primele cercetări, reiese că incendiul a fost provocat de scânteile provenite de la vehicule. Pe de altă parte, Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit pe strada Alexandru Bărbat, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Au ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 4.000 mp şi aproximativ 500 kg de gunoi menajer. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Sursa: oradeiasi.ro

 

 

Advertisements

Related posts

Cinci mașini sparte în noaptea de Revelion pe o stradă din Pașcani. Autorii au fost încătușați și duși la sediul Poliției pentru cercetări

Oana Cordoneanu

Într-o singură zi, trei permise de conducere reținute și amenzi în valoare de 15.750 lei

Redacția

Pășcăneancă condamnată la închisoare cu executare pentru că și-a abandonat copiii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site