NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Magazin Monden

3 lucruri de care sa tii cont cand vrei sa livrezi flori la oficiul iubitei

A surprinde pe cineva cu flori la locul de munca este un cadou atent care ii va inveseli ziua. Daca vrei sa ii trimiti flori persoanei iubite la locul de munca, alege o florarie Iasi care sa corespunda cerintelor tale. Alege si un buchet pe masura. Floraria Divaflor te poate ajuta in acest caz, cu o multime de buchete, cosuri si compozitii proaspete si frumoase.

 A surprinde pe cineva cu flori la locul de munca este un cadou atent care ii va inveseli ziua. Daca vrei sa ii trimiti flori persoanei iubite la locul de munca, alege o florarie Iasi care sa corespunda cerintelor tale. Alege si un buchet pe masura. Floraria Divaflor te poate ajuta in acest caz, cu o multime de buchete, cosuri si compozitii proaspete si frumoase.

Intrucat ii trimiti flori iubitei, vei avea o oarecare flexibilitate in ceea ce priveste eticheta florilor. Daca comanzi flori pentru un coleg sau sef, asigura-te ca este o ocazie adecvata pentru trimiterea florilor.

Cand doresti sa iti surprinzi partenera cu flori la locul de munca, tine cont ca primeste florile intr-un cadru public. Deci, vei dori sa te gandesti la:

  
  • Personalitatea ei

Daca sotia ta nu prefera sa fie in centrul atentiei tuturor, un buchet maret ar putea sa nu fie cea mai buna alegere. Ia in considerare un buchet mic si dragut, oferit din inima.

Poti alege un aranjament mai mare daca iubitei ii place sa fie in centrul atentiei, dar ai grija la cat spatiu are pentru a plasa florile, chiar daca iubeste compozitiile mari. Daca nu-i place sa-si amestece viata personala cu cea profesionala, surprinde-o cu flori acasa.

  • Colegii ei de serviciu

Stiind cum vor reactiona colegii de serviciu la primirea unui buchet de flori –  se va potrivi cu personalitatea ei. Daca nu sunt genul care fac valva si asta prefera si iubita ta, nu ar trebui sa ai nicio problema in a-i trimite flori la locul de munca.

  • Biroul ei

Ia in considerare mediul de birou inainte de a surprinde persoana draga cu un buchet de flori. Are loc pe birou pentru flori? Imparte biroul cu un coleg sau este singura? Chiar mai important decat spatiul fizic al biroului este decorul. Daca iubita lucreaza intr-un birou formal si strict, este posibil sa doreasca sa nu primeasca flori la oficiu. In acest caz, livrarea florilor la domiciliu este solutia perfecta.

 Indiferent de mediul sau colegii de birou, ar trebui sa incluzi si o nota in care sa exprimi sentimentele intr-un mod succind si sa notezi cui ii sunt adresate florile, ca sa nu se intample situatii neplacute.

Advertisements

Related posts

De ce nu putem atinge viteza luminii. Cristian Presură: Un caiet ar avea masa cât a universului. Cine poate să împingă universul?

Redacția

“Nu aşteptaţi să vă caute norocul, căutaţi-l voi pe el!”, ne îndeamnă o pășcăneancă de succes, stabilită în Anglia (FOTO / VIDEO)

Teona Gherasim

Povestea unei fetițe de zece ani din Pașcani pasionată de modeling, muzică și pictură

Redacția
Încarcă...