NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

2,3 milioane de lei pentru renovarea Căminului Cultural din Luncă

Consilierii locali au aprobat astăzi, în ședință extraordinară, investiția guvernamentală pentru reabilitarea Căminului din Luncă. Proiectul în valoare de 2,3 milioane lei vechi avea nevoie de predarea amplasamentului de către municipalitate către Compania Națională de Investiții și de o suplimentare a contribuției locale cu 29.000 de lei vechi.

 

Unii dintre consilieri au considerat această investiție ca fiind exagerată. Ioan Danu, consilier PP DD a solicitat primarului să-i explice pe ce se duc așa mulți bani, el apreciind că această sumă era de ajuns pentru a se construi un cămin nou.

  

În replică Ioan Perțu, inginer în cadrul Serviciului de Investiții, a explicat faptul că o consolidare a clădirilor este mai scumpă decât construirea uneia noi.

Tot Danu a mai propus ca în acest Cămin Cultural să se amenajeze și o grădiniță după modelul de la Gâștești, însă primarul Dumitru Pantazi a susținut că acest lucru nu se poate deocamdată, deoarece destinația clădirii a fost stabilită la accesarea proiectului și nu se poate schimba între timp.

Advertisements
Advertisements

 Menționăm că primarul Dumitru Pantazi și consilierul Dorin Nechifor au mulțumit fostului viceprimar Ioan Ioniță pentru implicarea în accesarea proiectul, Nechifor punctând și faptul că administrația Crăciunescu – Ioniță per total a contribuit la obținerea fondurilor.

Citește și: {load position articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ambalajele din sticlă, dozele de aluminiu şi pet-urile vor putea fi returnate contra-cost în magazine

Redacția

Cine va conduce Casa de Cultură dacă Mărioara Preutu nu revine asupra deciziei?

Marius Parteni

Bodoașcă și Rățoi vor fi managerii unor proiecte finanțate prin PNRR

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site