NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

2,3 milioane de lei pentru renovarea Căminului Cultural din Luncă

Consilierii locali au aprobat astăzi, în ședință extraordinară, investiția guvernamentală pentru reabilitarea Căminului din Luncă. Proiectul în valoare de 2,3 milioane lei vechi avea nevoie de predarea amplasamentului de către municipalitate către Compania Națională de Investiții și de o suplimentare a contribuției locale cu 29.000 de lei vechi.

 

Unii dintre consilieri au considerat această investiție ca fiind exagerată. Ioan Danu, consilier PP DD a solicitat primarului să-i explice pe ce se duc așa mulți bani, el apreciind că această sumă era de ajuns pentru a se construi un cămin nou.

În replică Ioan Perțu, inginer în cadrul Serviciului de Investiții, a explicat faptul că o consolidare a clădirilor este mai scumpă decât construirea uneia noi.

Tot Danu a mai propus ca în acest Cămin Cultural să se amenajeze și o grădiniță după modelul de la Gâștești, însă primarul Dumitru Pantazi a susținut că acest lucru nu se poate deocamdată, deoarece destinația clădirii a fost stabilită la accesarea proiectului și nu se poate schimba între timp.

 Menționăm că primarul Dumitru Pantazi și consilierul Dorin Nechifor au mulțumit fostului viceprimar Ioan Ioniță pentru implicarea în accesarea proiectul, Nechifor punctând și faptul că administrația Crăciunescu – Ioniță per total a contribuit la obținerea fondurilor.

Citește și: {load position articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Șeful de la Eco Salubritate vrea să scape cât mai repede de activitatea de bază a societății (DOC)

Marius Parteni

Funcționarii publici recuperează mâine ziua liberă din data de 24 decembrie 2012

Marius Parteni

Consilierii fug de DNA: Şedinţă de îndată pentru constituirea ca parte civilă în dosarul AgroComplex Lunca

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site