RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Zodia care va marca destinul TUTUROR in luna decembrie


Se apropie iarna si implicit sarbatorile care vin odata cu anotimpul rece. Iata care va fi zodia ce va marca destinul tuturor in luna decembrie.

  

 

Este vazuta drept cea mai sensibila zodie din zodiac, motiv pentru care iarna are o insemnatate speciala pentru aceasta. Nu stie ce este ura si considera ca fiecare are ceva bun in el, fapt ce ii convinge pe toti sa aiba o atitudine mai pozitiva asupra vietii.

Zodia care va marca destinul TUTUROR in luna decembrie. O vezi mai mereu cu zambetul pe buze si te binedispune atunci cand totul pare fara speranta.

Zodia care va marca destinul tuturor in luna decembrie este Racul. Acesta va avea grija sa le faca celor din jur surprize mici, dar pline de semnificatii. Valoarea lucrurilor oferite de acest nativ o depaseste pe cea materiala, astfel ca este posibil ca surpriza lui sa iti provoace cateva lacrimi (de fericire, bineinteles).

Racul stie atunci cand suferi si este acolo pentru a-ti lua aceasta povara din spate. In plus, nu accepta sa vada ca cineva din anturajul sau este nefericit si va face tot ce-i sta in putinta pentru a schimba acest lucru.

Este fascinat de sarbatorile de iarna, astfel ca este prietenul ideal atunci cand vine vorba de alegerea bradului, a decoratiunilor, ori daca vrei sa iti impodobesti locuinta.

Zodia care va marca destinul TUTUROR in luna decembrie. Cea mai buna masa de Craciun o poti lua in casa unui Rac, acolo unde mireasma bucatelor gatite cu multa atentie, bradul frumos aranjat, cadourile si colindele de iarna te fac sa te rupi pentru cateva momente de grijile cotidiene, pasind intr-o lume fara griji.

Ti s-a inzapezit masina? Ai nevoie de bani pentru taxele de final de an? Nu ai cu cine sa lasi copiii pentru a merge sa le cumperi cadouri? Apeleaza cu incredere la acest nativ.

Sursa: TeoTrandafir.com

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ce a ascuns primul tratat încheiat între moldoveni şi englezi. Privilegii ale negustorilor englezi după înţelegerea dintre Regina Elisabeta şi Petru Şchiopul

Redacția

Senatul a aprobat legea care obligă supermarketurile să doneze alimentele aproape expirate

Redacția

Fenomenul care se petrece pentru prima data in acest deceniu. Cinci planete, vizibile de pe Terra, in acelasi timp

Redacția
Încarcă...