RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Jozef Kaban, noul designer-șef al mărcii MG

• Constructorul chinez SAIC a anunțat că Jozef Kaban este noul designer-șef al mărcii britanice MG, pe care o deține din 2007. 

• Slovacul în vârstă de 51 de ani este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de mașini din Europa. 

• În cea mai mare parte a carierei, Kaban a lucrat pentru Grupul Volkswagen, inclusiv pentru mărcile Audi, Skoda și Bugatti. Printre modelele „desenate” de el se numără supercarul Bugatti Veyron și Audi A5 coupe. Cel mai recent, în perioada 2020-2023 Kaban a fost designer-șef al mărcii Volkswagen. 

  

• Pentru o scurtă perioadă de șase luni, el a avut un rol similar și pentru marca Rolls-Royce din cadrul Grupului BMW. 

• „Jozef Kaban va crește semnificativ expertiza noastră în design, va adăuga un caracter internațional și va accelera debutul SAIC Motors pe piețele globale”, menționează constructorul chinez într-un comunicat de presă. 

Marca MG a revenit oficial pe piața din România la sfârșitul anului 2023 cu o gamă formată din modelul electric MG4 și SUV-urile MG ZS și HS, ultimul disponibil ți în versiune plug-in hybrid.

Autocritica News Feed

Astăzi

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Camera Reprezentanților din SUA aprobă un pachet de ajutor militar de 14,5 miliarde de dolari pentru Israel / Biden amenință cu veto dacă Ucraina e exclusă

Redacția

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, deplânge starea pe loc a învăţământului românesc/ Ce spune reprezentantul Patriarhiei despre educaţia sexuală în şcoli

Redacția

Patriarhul ecumenic Bartolomeu al Constantinopolului a fost diagnosticat cu COVID-19

Redacția
Încarcă...