RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Zi cu bucurie la Asociaţia „Lumină şi Dar”

Astăzi, 17 decembrie 2015, celor 26 de copii de la Asociaţia „Lumină şi Dar” le-au fost răsplătite meritele şi realizările de pe parcursul anului. Aceştia au primit neaşteptata vizită a lui Moş Crăciun, care a sosit încărcat cu daruri pentru fiecare dintre ei.


Harnici şi ascultători, ei i-au pregătit Moşului un frumos moment artistic, alcătuit dintr-o scenetă şi câteva colinde. Totodată, în cadrul serbării micuților, au fost premiaţi şi cei 15 de voluntari care, pe parcusul anului şcolar 2014-2015, le-au oferit sprijin, ajutându-i la teme şi aducându-le zâmbete pe chipuri. Dintre aceştia, Gândac Ionuţ Daniel a fost nominalizat ca fiind voluntarul anului 2014-2015, înregistrând un număr de 331 de ore de voluntariat în cadrul asociaţiei.

  

Evenimentul s-a încheiat cu un scurt „rezumat” al activităţilor realizate în acest an, unde au fost regăsite, printre altele, şi câteva dintre „perlele” din lucrările de control ale copiilor.

Și pentru ca bucuria lor să fie și mai mare, ei au primit vizita unui grup de elevi din cadrul Scolii „Iordachi Cantacuzino”, coordonaţi de profesor Petrescu Nicoleta, care le-a oferit pacheţele cu dulciuri, haine şi rechizite.

 

Related posts

Eugen Teodorovici vrea să ofere transport gratuit cu trenul doar studenţilor fără restanţe

Redacția

Programul de „recuperare a materiei pierdute în perioada cursurilor online”

Redacția

A inceput o noua intrecere pentru gradatiile de merit

Redacția
Încarcă...