NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vremea rămâne caldă în următoarele zile. Prognoza meteo

Veşti bune de la meteorologi! Află cum va fi vremea în următoarele zile.

 

  

 Luni, vremea va fi deosebit de caldă, cu valori termice mai ridicate decât în mod normal la această dată, în general, cu peste 9-10 grade. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, însă doar izolat vor fi averse slabe în regiunile vestice, nordice şi la munte, cu precădere în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat.

Marţi, vremea va fi în continuare deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime peste 20 de grade în aproape toată țară pînă la 26 de grade la Baia Mare, Tg Mureș, Sibiu, Drobeta și Craiova, izolat și 27 de grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și posibil descărcări electrice în regiunile vestice, nord-vestice, local la munte și izolat în centrul țării. Vântul va avea intensificări în zona montană.

Miercuri, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice sfârșitului de octombrie, chiar dacă îndeosebi în nord-vest și în centru maximele vor marca o scădere față de marți. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade la Miercurea Ciuc și 26 de grade La Drobeta, Alexandria, Giurgiu și Călărași. Cerul va fi variabil, iar în regiunile extracarpatice vor fi nori joși sau ceață și izolat burniță. Vântul va sufla slab și moderat.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Femeile din România sunt frumoase, dar cu stima de sine scăzută

Redacția

Un stabilizator bombă și trei proiectile perforante găsite la Moțca

Redacția

Bărbat în stare gravă, după ce a căzut din copac

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site