NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vin ploile dupa data de 4 mai

Temperaturi ce vor reveni la valori normale pentru aceasta perioada si precipitatii insotite de descarcari electrice semnalate in special dupa data de 4 mai, acestea sunt elementele principale ale prognozei meteorologilor, valabila pâna pe data de 10 mai.

 Potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM),realizate pe baza datelor provenite de la Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata de la Reading (Anglia), in urmatoarele noua zile, in zona Banatului, temperaturile diurne vor scadea usor dupa data de 2 mai, iar treptat se va ajunge la valori normale spre sfârsitul primei decade a lunii mai. Minimele nocturne se vor mentine ridicate, o usoara scadere fiind de asteptat dupa 5 mai.

Advertisements

In plus, probabilitatea de aparitie a averselor, in general slabe cantitativ, va fi mai mare dupa 4 mai. In Moldova, temperaturile vor avea valori maxime cu mult peste mediile multianuale si vor depasi frecvent 26 de grade Celsius, pâna astazi, 3 mai, apoi vor marca o scadere, spre 20 de grade Celsius, la sfârsitul intervalului. Minimele termice vor avea o valoare relativ constanta, cu o usoara tendinta de scadere in ultimele zile. Meteorologii prognozeaza aparitia precipitatiilor, dar neinsemnate cantitativ, dupa 2-4 mai.

  

 

sursa www.bzi.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Caz mai puţin obişnuit la Judecătoria Pașcani. „Vă rugăm declaraţi-ne mătuşa moartă!”

Redacția

Fotbalist din Valea Seacă vinde la licitație tricoul de la echipa națională. Banii vor fi donați Nicoletei Coman!

Marius Parteni

Poliţistul pedofil Eugen Stan sochează din nou: “De ce mă urăşte toată lumea, că n-am omorât pe nimeni!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site