NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vin ploile dupa data de 4 mai

Temperaturi ce vor reveni la valori normale pentru aceasta perioada si precipitatii insotite de descarcari electrice semnalate in special dupa data de 4 mai, acestea sunt elementele principale ale prognozei meteorologilor, valabila pâna pe data de 10 mai.

 Potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM),realizate pe baza datelor provenite de la Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata de la Reading (Anglia), in urmatoarele noua zile, in zona Banatului, temperaturile diurne vor scadea usor dupa data de 2 mai, iar treptat se va ajunge la valori normale spre sfârsitul primei decade a lunii mai. Minimele nocturne se vor mentine ridicate, o usoara scadere fiind de asteptat dupa 5 mai.

In plus, probabilitatea de aparitie a averselor, in general slabe cantitativ, va fi mai mare dupa 4 mai. In Moldova, temperaturile vor avea valori maxime cu mult peste mediile multianuale si vor depasi frecvent 26 de grade Celsius, pâna astazi, 3 mai, apoi vor marca o scadere, spre 20 de grade Celsius, la sfârsitul intervalului. Minimele termice vor avea o valoare relativ constanta, cu o usoara tendinta de scadere in ultimele zile. Meteorologii prognozeaza aparitia precipitatiilor, dar neinsemnate cantitativ, dupa 2-4 mai.

  

 

sursa www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Bătrână transportată în apartament de angajați ISU

Oana Cordoneanu

Pădurea de la Codrii Pașcanilor plină de gunoaie. Cine sunt vinovații?

Răzvan Grecu

Colectă destinată reabilitării acoperișului bisericii Sfinții Voievozi Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site