NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Premierul Florin Cîțu a deschis anul școlar alături de primarul Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul „Colectiv”

Premierul Florin  Cîțu a deschis anul școlar, luni, alături de primarul Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul „Colectiv”.

Premierul a ținut un discurs în fața elevilor Colegiului Național Gheorghe Lazăr, cu ocazia ceremoniei de deschidere a anului școlar 2021-2022, în timp ce primarul Sectorului 5 se afla în stânga sa, așa cum se poate vedea în imaginile video postate pe pagina oficială a Guvernului României.

De asemenea, primarul Popescu Piedone l-a amintit pe Facebook, cu această ocazie, pe premierul Cîțu, adresându-i-se cu „Florin”: „Si… dacă finalul poveștii noastre de astăzi este cu primul ministru al României în peisaj… este TOCMAI pentru că ne ajută să facem imposibilul… posibil! În administrația locală nu este loc de politică, dragii mei! Aici… este despre oameni! Și despre investiții! Iar Florin a făcut destulă școală, cât să știe exact ce înseamnă ȘCOALA ANULUI 2021!”, a scris primarul Sectorului 5 pe rețeaua de socializare.

  

Amintim că Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a fost condamnat în decembrie 2019, în primă instanță, de către Tribunalul București, la 8 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul Colectiv pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Primarul Timișoarei sună alarma: 55 de persoane izolate la domiciliu nu au fost găsite acasă

Redacția

Parlamentarii au adoptat legea eutanasierii maidanezilor

Redacția

Mesajul unui tânăr infectat cu COVID-19 pentru cei care nu cred în virus: Paturile se ocupau în 5 minute. “A fost un adevărat coşmar”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site