NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Incendii puternice în sudul Europei: În Turcia, focul amenință o centrală termică / În Grecia, flăcările se apropie de o zonă industrială din Atena / Traficul feroviar și rutier, blocat

Incendiile care devastează Turcia de o săptămână se apropiau marţi de o centrală termică, la Milas, în sudul ţării, mii de persoane continuau să fie evacuate din calea flăcărilor, care au ucis opt oameni, iar preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan este criticat tot mai puternic din cauza felului în care gestionează situaţia, relatează AFP. În Grecia, un nou incendiu puternic izbucnit marți într-o suburbie a Atenei amenință o zonă industrială și perturbă traficul rutier și feroviar.

O centrală termică este amenințată de foc în Turcia

”Dacă nu vom putea opri incendiul pe cale aeriană (…), el se va îndrepta către centrala termică. Situaţia este foarte gravă”, a tras un semnal de alarmă luni seara primarul din Milas (sud) Muhammet Tokat, într-o înregistrare pe care a postat-o pe Twitter, potrivit News.ro.

— uD83CuDDF5uD83CuDDF9 MODERN ERA NEWS ➐ uD83CuDDEAuD83CuDDFA (@ModernEraNews) August 2, 2021

Advertisements
  

Marţi focul nu era controlat şi a trecut, potrivit lui Muhammet Tokat, ”punctul critic”.

Temperaturi de peste 40 de grade Celsius

Advertisements

Turcia se confruntă cu cele mai grave incendii de cel puţin un deceniu, care devastează păduri şi terenuri agricole, dar şi zone locuite situate în zona de coastă la mările Mediterană şi Egee.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Erdogan anunță o „posibilă vizită” la Moscova, după ce a anunțat că se va deplasa în Ucraina în luna februarie: „Putem servi ca mediator pentru ca pacea să prevaleze între Rusia şi Ucraina”

Redacția

Crimă înfiorătoare! O femeie a fost omorâtă în bătaie

Redacția

Doar 16.807 persoane vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site