NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

JO 2020: Bianca Ghelber, locul 6 în finală la aruncarea ciocanului

Atleta Bianca Ghelber s-a clasat, marţi, pe locul 6 în finala probei de aruncare a ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ghelber, cu 74.18 metri, a reuşit cea mai bună performanţă personală.

Bianca Ghelber, care a aruncat 71.72 metri în calificări (locul 7), a reuşit, marţi, 70.15 metri şi 74.18 metri (cea mai bună performanţă personală) şi s-a calificat în finala de opt a probei, de pe locul 4.

Atleta tricoloră a încheiat finala pe locul 6, după ce a mai reuşit două aruncări, care au măsurat 70.32 metri şi 71.70 metri.

Pe podium au urcat, în ordine, Anita Wlodarkzyk (Polonia, 78.48 metri), Zheng Wang (China, 77.03) şi Malwina Kopron (Polonia, 75.49).

  

Tot marţi, la aruncarea greutăţii, Andrei Rareş Toader s-a clasat pe locul 14 în grupa A de calificare şi a ratat finala de 12 a probei.

Zece atleţi tricolori s-au calificat la JO de la Tokyo, iar cinci au ratat faza următoare: Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Alin Firfirică (aruncarea discului) şi Rareş Toader (aruncar

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Tesla Motors a avut profit record de peste un miliard de dolari în trei luni

Redacția

Codrin Ştefănescu: Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă. Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN

Redacția

Bruxellesul cere Washingtonului să securizeze aeroportul din Kabul cât timp va fi nevoie pentru evacuarea afganilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site