RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Imagini cu noile elicoptere Black Hawk, adaptate pentru IGSU / 6 elicoptere costă 270 mil. euro fără TVA

Ministrul investițiilor și proiectelor europene, Adrian Câciu, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu primele elicoptere Black Hawk, adaptate pentru IGSU, care vor ajunge în România în perioada următoare.

”Viteza de răspuns în situații de urgență și calitatea serviciilor de intervenție oferite cetățenilor este obligatoriu să fie la standarde europene.

Lucrăm împreună la realizarea acestor obiective, iar colegii din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, alături de echipele din structurile Inspectoratului General de Aviație și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt într-o vizită de lucru în Polonia, la fabrica firmei producătoare de elicoptere medii-grele Black Hawk pentru intervenții în situații de urgență, care va furniza României 6 astfel de aparate de zbor, conform acordului cadru semnat în anul 2021.

Experții noștri verifică stadiul de realizare a proiectului privind livrarea, în acest an, a celor 6 aparate de zbor și sunt bucuros să vă arăt în imaginile de mai jos un astfel de aparat.

  

Investirea fondurilor europene în proiecte concrete, cum este acesta, proiecte din implementarea cărora vom beneficia toți, indiferent de vârstă sau condiție socială sunt esența proiectului european, și a dezvoltării sănătoase a României”, a scris ministrul Adrian Câciu.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Concluziile întâlnirilor lui Iohannis cu șefii Parlamentului japonez

Redacția

VIDEO Încă o jurnalistă a publicat imagini în care se vede cum e bruscată la Congresul PNL: “O mostră de liberalism marca #echipacastigatoare!”

Redacția

Reducere la haine în baza certificatului de vaccinare, într-un mall din Capitală/ Ofertă valabilă doar în ziua imunizării

Redacția
Încarcă...