NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

VICTOR PONTA: ROMANIA ESTE SOCOTITA CEA MAI STABILA SI PREDICTIBILA TARA DIN REGIUNE

Victor Ponta: România este socotită cea mai stabilă şi predictibilăţară din regiune.

 

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, cu ocazia conferinţei anuale pe care revista The Economist a organizat-o la Bucureşti, că România are şanse mari de a deveni o ţară model în regiune în ceea ce priveşte dezvoltarea economică.

“Într-o regiune extrem de complicată şi frământată, într-o regiune cu foarte multe provocări, România este considerată cea mai stabilă şi predictibilă ţară. Depinde de noi să păstrăm această stabilitate, o anumită linie de reforme economice şi structurale, câtşi o linie de stabilitate şi să fim pentru celelalte ţări din zonă – Moldova, Georgia, Serbia şi celelalte ţări din Balcanii de Vest – un model de integrare europeană şi dezvoltare economică pe care acestea să le urmeze”, a declarat Victor Ponta.

“România poate juca un rol mult mai important în anii următori cu această singură condiţie, să avem stabilitate şi o strategie foarte clară de dezvoltare (…) Am avut un potenţial pe care l-am pus în valoare în ultimii doi ani şi avem nişte avantaje de stabilitate faţă de alte ţări din regiune”, a apreciat Ponta.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi propune un curs intensiv de Marketing Online

Redacția

Protejați sistemul de canalizare! Nu aruncați în vasul de toaletă produse de igienă intimă, măști sau mănuși folosite pentru protecție!

Redacția

Precizări în legătură cu informaţiile apărute astăzi în mass-media, despre Consiliul Judeţean Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site